- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
masztah #17706 üzenetére
Szia,
nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat. Sajnos nekem még mindig ICS van a telefonon, addig nem szeretnék JB-t feltenni, amíg az általad is említett apró hibák benne vannak. Én például 90%-ban a legkisebb fényerőn használom a G3-mat. Az automata fényerő szabályozást azért nem szeretem, mert szerintem úgy többet zabál a kijelző, ha állandóan le-fel veszi a háttérvilágítás mértékét.Ha valaki feltesz majd egy magyarított JB-t ide és Budapesten lakik, kérem jelezze felém és 1-2 sör fejében, vagy minimális összegért feltenné nekem is. Írtátok, hogy nem nehéz, de én mégis egy szakira bíznám a dolgot. (ő tudja mivel lehet a beállításaimat megtartva rom-ot cserélni/frissíteni illetve milyen apk-ok kellenek hozzá). No meg én már próbáltam egy-két dolgot ezen az ICS-en és rendre az EtoTalk-ra volt vezethető vissza a nem megfelelő működés. És ezt XDA és más fórumokra alapozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest