Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Ma kb 4 méter magasról leesett a G3-am.Semmi baja nem lett hálistennek.Úgy néz ki birja az ütődést.Szilikon tok van rajt.
Más.
Akartam mutatni egyik barátomnak hogy videót hogy játszik le és beégtem kicsinykét.A Vasember2 sample-ját akartam lejátszani és az igaz hogy a képet szépen lejátssza,de hang az nincs.
Most már izgat a dolog.
Valami tuti lejátszó ötlet?
Mx player+mxplayer kodek kipróbálva,nincs hang.
Moboplayer kipróbálva,nincs hang.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 12 64GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan Új
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest