Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
ans1980
üzenetére
Nekem mindig az volt a véleményem, hogy jó telefont drágán bárki tud venni. Én próbálok olcsón jót venni

Szintén zenész. Valahogy nem motivál, hogy ott álljon 3-4GB ram (kvázi) kihasználatlanul, meg a 8 mag... Én ennél az Ulefone Tiger-nél kötöttem ki, eddig megelégedéssel használom. (Az egyetlen dolog, ami "zavar", hogy se híre, se hamva egy 7-es frissítésnek. A 4PDA-n olvastam /persze Google Fordítóval/, hogy valamelyik megkérdezte az Ulefone-t, hogy mégis mikor akarják kiadni az update-et? Válasz: majd ha a MediaTek kiadja az ebben lévő SOC-hoz a drivereket... Érdekes, azóta már két, másik gyártótól származó telefont is láttam, ami szinte egy-az-egyben ilyen belsővel volt és már gyárilag 7.1.1-gyel dobták őket piacra. Hmm.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB (kék)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest