Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
svgyula #127402 üzenetére
Szerintem rosszul látod. Sokan elvannak most is 3G-n, az a problémás, amikor nem csak 4G, de 3G sem érhető el és sajnos ez néha a B20-on múlik, ezért hasznos ez a térkép. Sokaknak segít eldönteni kell-e a B20 vagy sem. Ha olyan helyen laknék, ahol B20 nélkül csak Edge lenne, engem is érdekelne.
Persze vannak a "csakazértisB20" igeszórók, velük nem lehet mit kezdeni, mások más területen ragadtak le bizonyos dolgoknál (csak az OMO intelligens mosópor, csak a dízel, csak lúgosítás stb...), de sokan (köztük én is) nagyon jól elvagyunk 3G-n, mindemellett belátjuk a 4G és a B20 ésszerű előnyeit (mert kétségtelen, hogy vannak előnyei) csak egyeseknek, pl nekem feleslegesek jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest