Új hozzászólás Aktív témák
-
eventus
veterán
Ez is zarasra fog kerulni
-
sgeza
veterán
Mi a probléma a képek visszaállításával? Vissza kell másolni a telóra.
Én alkalmazásadatok mentésére a Helium backupot használom. Tökéletesen megfelelő, és nem kell root se a mentéshez, se a visszaállításhoz!
Egyébként a minap akadtam rá erre a leírásra a neten. Elvileg root nélkül lehet csinálni full backupot a telóról (még nem próbáltam, de tervezem).
Rootos készülék esetén adatmentésre egyértelműen a Titanium Backupot javasolom, teljes rendszermentésre pedig a nandroid backupot CWM alól.
Sima fájlmentés/másolás nem gondolom, hogy bárkinek gondot okozna.
Egy dolog azért mégis zavar, és sehol nem találtam rá megoldást: nem tudok úgy fájlokat (képeket, videókat, stb.) visszamásolni a telóra, hogy az eredeti készítés dátuma megmaradjon. A készülékre másolás lesz az új dátum. Ez képeknél nem akkora gond, mert azokat úgyis exif infó alapján rendezi, viszont a videók dátum szerint ilyenkor nem kerülnek a helyükre. Engem ez borzasztóan zavar. Tud valaki megoldást erre root nélkül?
-
ujvszabi
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a topicot azért hoztam létre, mert sokan data (kép, videó, stb.) visszaállítási problémával küzdenek, jómagam is.
A téma a segítségnyújtás lenne! Lehet szó bármilyen telefonról, rootoltról/nem rootoltról! Jó beszélgetést kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest