Aktív témák
-
pufancska
tag
válasz
pufancska #33344 üzenetére
Na megoldódott a helyzet csak azért írom le hátha valaki így jár és tanuljon az én balgaságomból. Levettem a mobil hátlapját, hogy cseréljek kártyát, hátha azzal van a probléma és lás csodát van rajta egy pöcök, ami benyom egy másik pöcköt és védet lesz a kártya. Ha nincs hátlap lehet törölni. Na bumm,
-
pufancska
tag
Mit írtam, nemrég jutottam hozás egy SNplay-hez és az android, vagy úgy általában a telefon kifogott rajtam. Olyan problémába ütköztem, hogy felmásoltam az sd-re egy zene albumot és törölni akartam, de nem lehetett. Akkor gondoltam rádugom PC-re és majd úgy, de szintén semmi. Vagyis kiírta, hogy írásvédett, feloldani nem tudom, jobb egérgomb segítségével a telefonban meg nem találom. Tudnátok ebben a problémában segíteni?
-
pufancska
tag
Amivel rendelkezem fényképezőgépek: Nikon D90, D300, D7000 az obikat nem írom, de elég széles a park, tehát kipróbáltam majd az összes beállítási lehetőséget, de nem sok lehetőség van. Ezen beállítások sokaságát szeretném valahogyan. Nem várok nagy csodát, sőt lehet, hogy ennyi van benne, csak azért gondoltam megkérdezem, hátha.
-
pufancska
tag
Helló, most van először androidos telóm. SE-play. Elég ratyi a fényképezőgép beállítási lehetőségek. A kérdésem az lenne, ismertek valami jó androidos cuccot ami ebben segít nekem. Előre is köszi a válaszokat, ha vannak
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest