Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• tybsen

addikt

válasz zho-lee #47462 üzenetére

Ugyes vagy, hogy elkezdted osszeirni, hogy milyen launcherek vannak es mik a szemelyes tapasztalataid, jo otlet!

Viszont: nem bantani akarlak, de mi ertelme van ajanlgatni egy olyan blogot, aminel - ha jol szamoltam - 37 launcher-bol 23 launcher-hez azt irod oda, hogy "errol nincs tapasztalatom". Meg akkor is, ha elore szolsz, hogy "negyedig van kesz" - raadasul marcius ota tart a cikk megirasa? A tobbihez odairt "tapasztalat" szinten nem tul reszletes, akkor mar jobb, ha pl. appbrain-en vagy barhol megnezi az ember, hogy milyen launcherek vannak es mik a tapasztalatok. Lenyegesebb launcherekrol egy szo sincs, pl. spb shell 3d, tsf, nova, vagy olyan ismertebbek is kimaradtak, mint pl. launcher pro, go launcher vagy zeam.

Az egesz bejegyzesben a bevezeto resz van "kidolgozva" (bar az is minek). Nem trollkodni akarok, csak nem ertem, mi a celja a bejegyzesnek? Azt nem varhatod el egy szakmai forumon, hogy ha mar megosztasz valamit, es ajanlgatod is (!), akkor ne erkezzen ra rekcio (mint ahogyan ezt a blogban kivanatosnak tartanad). Es nem az a baj vele, hogy felkesz, hanem, hogy informacioszegeny. Kevesebb smiley - tobb informacio kellene.

Szerintem egy kis raforditassal es reszletesebb kidolgozassal jo es hasznos olvasmany lehetne mindazoknak, akik launchereket keresnek, en drukkolok Neked. Barhogy is, koszonet erte, hogy megirtad es megosztottad.

Peace :R

Aktív témák