Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
schmo07
tag
válasz
RootRulez
üzenetére
RootRulez,
Jaja, én kérdeztem, és beleirtalak téged is
Igaz, nem lett megoldás, úgyhogy tegnap azzal szórakoztam ,hogy leszedtem több böngészőt, és nézegettem (Miren, SkyFire, Opera, Dolphin) Igazából egyik se győzött meg, mindegyiknek volt valami baja, ami miatt nem volt szimpi. De az Operát fenn hagytam. Még ülök rajta kicsinykét...
A legjobb az lenne, ha valaki a sima gyárihoz csinálna valami add-on-t, amivel lehet foldereket csinálni
Gondolom ennek azért elég kicsi az esélye. Kár hogy nem értek hozzá, megcsinálnám...l33tus,
Nem is mondtam, hogy Defy
És ha már úgyis írok, kérdezek:
Jól gondolom, hogy továbbra sincs olyan alkalmazás, ami tudja a SKYPE-ot és mondjuk a Facebook chat-et egyszerre kezelni? (csak üzenetekre, nem kell video meg hang)
Próbáltam az IM+ nevű app-ot (arra azt irták, hogy mindenhez ért), de a skype-ba egyszerüen nem sikerült bejelentkeznie, szóval kihúztam a listáról.
Aktív témák
- 9800x3d félkonfig
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi