Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Oldman2 #48263 üzenetére
Hát igen a komolyabb feladatokba én is belebukok, érhető ha valaki pár apróság megoldásához sokallja a befektetett energiát, ami a kiismeréséhez szükséges. Nekem már megtérült azzal a 10-20 profillal, amit pár hónap alatt legyártottam magamnak vele, és azóta is nagy megelégedésemre használok. Sőt most a legutóbbi verzióval már elméletileg önálló programokat is lehet majd gyártani. Gondolom arról van szó, hogy egy komolyabb profil feltelepíthető lesz magában is, és majd futhat Tasker nélkül. Ha egyszer sikerült stabilizálni erre a fos LG-re a CM-et, szerintem beleásom majd magam ebbe a programgyártásba, számomra nagyon érdekes hangzik.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest