- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Milyen SSD-t vegyek?
- HP notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
ncc1701 #46077 üzenetére
Mint ahogy azzal is tele van a net hogy "neha teljesen le kell meriteni, igy formazod az aksit" holott az aksikkal foglalkozo szakmai oldalaknal meg egyenest biztositekokat vagsz le a szakik fejeben ilyen hozzaszolasokkal
Nezd, jo par eve volt szerencsem egyik nyaralasom soran egy olyan elektrokemikussal osszefutni aki pont a litium aksik kutatasaval foglalkozott, es kapva kaptam az alkalmon es kifaggattam egy kicsit, erre alapozva irom amiket irok. Igaz, azota mar az apro reszletek reg elvesztek a fejemben, minthogy miert is kell ~50% -on tartani pontosan, de a nikkel es litium alapu aksik mukodesi elvere a mai napig nagyon jol emlekszem.
Nyilvanvaloan sokminden art es sokminden hasznal az aksinak, de konyorgom, nem ezen kell lovagolni, meg azon hogy ilyen meg olyan netes oldal ilyen meg olyan szintetikus tesztekkel kimert grafikonokat mutogat a kepunkbe (mindannyian jol tudjuk, hogy a szintetikus tesztek mennyit is tukroznek a valosagbol, ugye?), hanem azon, hogy megertessuk egy atlag mezei juzerrel, hogy mik azok a legalapvetobb tevhitek, amiket el kell kerulni, es hogy hogyan lehet a legegyszerubb modszerrel hosszu elettartamot biztositani a keszulekeinknek.
u.i.: azt a "feszultseggel tolt" dolgot nem nekem cimezted ugye?
-
TRob1
veterán
válasz
ncc1701 #46077 üzenetére
Oké, győztél, töltsd félig az akksidat... csak már hagyd a témát (én meg töltöm teljesen ahogy mindig is csináltam, és mindig is jól bírta/bírja az összes akksim, nem csak a telefonoké - mind kapacitásra, mind élettartamra).
(#46080) ncc1701 :
De valószínűsítem hogy semmi mást sem fogsz 10-15 év múlva használni a mai kütyüid közül.Amúgy ha így tönkremegy, akkor pl. anno a k610esem miért bírt az elején is 1 hetet ki feltöltve, meg évek múlva is ugyanúgy 6-7 napot? Jöhet privibe is, mert itt már eléggé teleszemeteltük a topikot, lévén nem appokról van szó.
Aktív témák
- Windows 11
- YouTube
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó dobozos Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G4/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/AMD1GB)
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest