Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Hát nem kizárt, de szerintem ott akkor nagyon nincs rendbe valami a telefonnal. Google szerint a 2G és a 3G készenléti állapotban és forgalmazáskor is észrevehetően kevesebbet fogyaszt a WiFi-nél. Én igazából nem veszek észre különbséget.
(#42709) fdisk
Nem vagy béna, azok a programok a legtöbb készüléken nem működnek. Nekem is csak a ZTE-eken ment eddig a hívásrögzítés, annak volt beleépítve a kernel-ébe a lehetőség.(#42699) GabeeeS
Én igazából már megnyitottam neked az ablakot hogy leírjam hogy kell beállítani a Skype-ot, de aztán elolvastam a következő hozzászólásod és máris bezártam.
Legközelebb talán várj a válaszadók inzultálásával addig amíg megérkezik a válasz.Egyébként való igaz, hogy szar az Android, mondom ezt másfél éves használat, 5 telefon, és megszámlálhatatlan rom-csere és macerálás után. Viszont valahogy nem tudom elképzelni, hogy a többi OS sokkal jobb volna, így attól tartok szenvedek még ezzel pár évet.
Aktív témák
- Eladó Xiaomi Mi Air Purifier 3C okos légtisztító ár alatt
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest