Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Elolvastad a legelejétől a végéig kisk*cs*g?
Végig segítettem, és be-be beszúrtam poénokat is, szmájlikkal.
"Nálam pl. Boat Browser Mini-ből még sosem lépett ki magától, pedig Go Launcher-t használok és még S2-m sincs. (Használj más böngészőt vagy más Launchert egy ideig, hogy változik-e a helyzet"
"De tudtommal az S2-ben van vagy 1giga is... csak nem fogy el..."
"Most kérdeztem asszonyt, még nála sem volt soha hogy kilépett volna a böngészőből csak úgy"
"Egyik Launcherről se tudok ami "alatt" furcsaságokat csinálna a telefon (de csak Go-ról tudok biztosan nyilatkozni, mert a majdnem másfél éves használata alatt nálam nem csinált semmi furcsaságot a telefon "alatta" De sztem másoknál se pl. az ADW "alatt")"
"szerencsére lehet válogatni a Launcherek között, van pár száz féle: zho-lee összegyűjtött neked párat segítségképp"
Akkor ebbe mi is a tahóság?
(Arról meg nem tehetek hogy a magadfajták nem csípik a humort te agyatlan se**arc) És most futás a modkerbe!!!
Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(Arról meg nem tehetek hogy a magadfajták nem csípik a humort te agyatlan se**arc) És most futás a modkerbe!!!