- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Elolvastad a legelejétől a végéig kisk*cs*g?
Végig segítettem, és be-be beszúrtam poénokat is, szmájlikkal.
"Nálam pl. Boat Browser Mini-ből még sosem lépett ki magától, pedig Go Launcher-t használok és még S2-m sincs. (Használj más böngészőt vagy más Launchert egy ideig, hogy változik-e a helyzet"
"De tudtommal az S2-ben van vagy 1giga is... csak nem fogy el..."
"Most kérdeztem asszonyt, még nála sem volt soha hogy kilépett volna a böngészőből csak úgy"
"Egyik Launcherről se tudok ami "alatt" furcsaságokat csinálna a telefon (de csak Go-ról tudok biztosan nyilatkozni, mert a majdnem másfél éves használata alatt nálam nem csinált semmi furcsaságot a telefon "alatta" De sztem másoknál se pl. az ADW "alatt")"
"szerencsére lehet válogatni a Launcherek között, van pár száz féle: zho-lee összegyűjtött neked párat segítségképp"
Akkor ebbe mi is a tahóság?(Arról meg nem tehetek hogy a magadfajták nem csípik a humort te agyatlan se**arc) És most futás a modkerbe!!!
Aktív témák
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest