Keresés

Aktív témák

• atillaahun

veterán

válasz Necc #40406 üzenetére

Mintha csak a saját véleményemet olvastam volna. Ezert használok én (nagyrészt) lopott programokat, mert tudom, hogy 90%-a, ha nem is totális szemét, de jó bugos szar, és még pénzt is kérnek érte. Van néhány program amikkel közel teljesen elégedett vagyok azokat meg is vettem, de a nagy részéért nem vagyok hajlandó fizetni én sem. Ha nem lenne lehetőségem ellopni, akkor inkább nem használnám, úgyhogy kárt éppen nem okozok, így lelkiismeret furdalásom sincs miattuk. Sőt ha úgy nézzük még reklámozom is némelyiket, amikor itt/bárhol beszélek/írok róluk.

IM+ -hoz annyit (én is töröltem egyébként a picsába hosszas használat után csak más okból), hogy ha push mode-ba teszed, akkor nem fogyaszt semmit, még a memóriából is kimászik, ha jön üzeneted egyből értesít, de magától nem nyílik meg, és ha te megnyitod, és egy darabig nem használod, akkor automatába visszamászik standby módba, szóval szerintem ez a része viszonylag korrektül meg van írva.
    Csak éppen a fos faszbukk üzenetek felét nem képes továbbítani (ez, és egyetlen más im app sem).

Aktív témák