Hirdetés
- OLED monitor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
Aktív témák
-
válasz
GrandeP
üzenetére
Valóban először én is csodálkoztam, hogy milyen primitív az android háttér beállítás tekintetén, de már elfogadtam.
Hunfatal már leírta a megoldást, mért nem úgy csinálod? Képszerkesztő programmal lehet legkönnyebben megoldani. Egy nagyobb felbontású képből vágj ki pl. 640X480 pixelű képet, majd egy kicsit javítgasd igény szerint, majd mehet a dolgára.
Kis felbontású képpel ne is próbálkozz életlen lesz!
RBJ
Sajnos az informatika ilyen irányt vett, mindent és mindenkit lehet kontrollálni, de ha félsz, ami jogos, akkor marad a postagalamb. 
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kuponkunyeráló
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- 1db nagyon apró fekete pötty a képen - Eizo EV2450 24" IPS fekete - HDMI - PIVOT - Made in Japan
- Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos az informatika ilyen irányt vett, mindent és mindenkit lehet kontrollálni, de ha félsz, ami jogos, akkor marad a postagalamb.