- Philips LCD és LED TV-k
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Fehércápa
aktív tag
Abban igazad van,hogy fölösleges pánik hangulatot kelteni,nem is állt szándékomban
A leütős-elrablós hasonlítás azért sántít,mert ott pl lehet védekezni,ahogy te is írtad, pl ezért nem hordom a farzsebemben a tárcám.
Akármennyire hihetetlen olvastam,hogy nem a market által lettek megkárosítva, sajnos azonban az eddigi tapasztalatok azt mutatják,hogy minden ilyen adatbázist megszereznek, feltörnek előbb vagy utóbb.
Számtalan példa volt rá, hirtelen a Sony playstation jut eszembe,ahol az összes net előfizető bankkártyás adatait megszerezték.
És hány olyan lehet,amiről nem tudunk,mert nem akarnak pánikot kelteni és rontani a saját bizniszüket.
A marketre is ez vár előbb vagy utóbb sajnos.
Bocs az OFF-ért. befejeztem a témát.Schawo Igen,valószínűleg,ha ezt ennek a benzinkútnak a fórumára írtam volna tegnap, ott is ezt a választ kaptam volna.
Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Óra topik
- Apple Watch
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Garmin topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest