- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Schuey
tag
válasz
atillaahun #18326 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!
Úgy látom én is úgy gondolkodom, ahogy te. Csupán megfordult a fejemben, hogy elég sűrűn lehetett hallani tavaly, h hol a G-mail, hol a Hotmail fiókokat törték fel hackerek úgy, hogy először csináltak egy ál oldalt (ami megegyezett a főoldallal), ahol megadtad a a felhasználóneved és a jelszavad, ami így az adathalászokhoz került, és ez után bedobott látszólag újra ugyan erre az oldalra (ami már a rendes g-mail ill. hotmail oldal volt) ahol ismét (most már rendesen) be tudtál lépni.
Nem tudom, hogy ez most is létezik-e még, de így nagyon könnyű megszerezni a mások fiókját. Ez ellen max a sűrű jelszócserével tudsz védekezni. (De azt hiszem, hogy azt meg lehet h a market nem nagyon tolerálja.)
(#18328) chab7
Ha gazdag lennék lehet, h akkor is így csinálnám. De azt gondolom, hogy a szegény embernek még fontosabb, hogy jobban vigyázzon a pénzére, az értékeire, mert könnyen bajba kerülhet (likviditási gondok, fizetőképelenség stb.) Ezért úgy gondolom, hogy mindenki számára ez a legtisztább módszer.Sajnos nekem sincsenek millióim a bankszámlámon, de ha a esetleg a fizetésem egy része eltűnne róla eléggé nagy pácban lennék. (Jelenleg nincs semmi befolyó jövedelmem).Í gy is hónapok óta nézegetem a mobilpiacot, mert szeretném lecserélni a tönkrement telefonom pótlására apámtól kapott Nokia 7360-ast egy Samsung Galaxy Ace-re. De sajnálom rá a pénzt (kb 48e Ft), mivel a Nokia még működőképes, viszont jó lenne az Ace, mert többmindenre is szeretném használni a telefont nem csak telefonálásra (zenehallgatás, fényképezés, GPS, a net is jó lenne ha nem vagyok gép közelbe( bár arra főként laptopot szoktam használni).
Szóval ezért vagyok nagy dilemmába, hogy megéri-e belevágni ebbe a projektbe.
-
chab7
addikt
válasz
atillaahun #18326 üzenetére
Nagyon jól írtad le a dolgokat
Én a lehető legkisebb pontként hozzátenném, azaz inkább csak megjegyezném, hogy azok közé tartozván akiknek sajnos nincsenek millió, de még csak százezrei sem az egyetlen fő kártyáján - amire max csak a fizetésem utalják - nem teszek semmiféle limitet és ekkora védelmeket sem. De azt én is nagyon megnézem hol adom meg a kártyaadatomat. (Pl a paypalnak, és csak olyan helyen vásárlok ahol lehet azzal.)
Az én esetemben még a kártyám sem kellene senkinek
Na persze akiknek vagyonuk van rajta azoknak nagyobb védelem kell.
Én még így is úgy érzem, túl vagyok védve
Aktív témák
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- PayPal
- Gurulunk, WAZE?!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest