Hirdetés
Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Azért, mert a Fringnél jóval egyszerűbb. Nem kell külön regisztrálni, jelszóval, egyszerűen a telefonszám alapján azonosít mindenkit. Aztán később biztos többre lesz képes, de végül is a legfontosabbakat tudja.
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Jogos a kérdés, de valószínűleg a folyamat egyszerűsége az oka ennek, és szerintem pont ezért is terjed annyira.
Gondolj bele, az egyszerű android felhasználónak, aki nem jár fórumra, a marketről is csak úgy véletlenül hallott fél éves androidos lét után, csak annyit kell tennie, hogy egy appot feltelepít, beírja a telszámát, és ingyen beszélgethet az ismerőseivel.
Ennyire még a barátnőm meg a szüleim is ráveszik magukat; nem kell regizni a VoIP szolgáltató oldalán, creditet vásárolni, emailben aktiváló linkre kattintani (brrr), a progiban beállítani a SIP-et, vagy megkérni mindezekre valakit. Ez mind csupa olyan dolog, ami neked és nekem megvan kb. 2 perc alatt, de más erre azt mondja, hogy én ezzel nem fogok szórakozni.
És hiába magyarázod az embereknek, hogy nem bonyolult a Nimbuzz vagy a Fring, a lényeg, hogy a Viber-rel nem kell megváltoztatniuk az eddigi szokásaikat.
Az meg már csak hab a tortán, hogy stabil és az erőforrás-igénye minimális, de ezzel már ők nem is foglalkoznak.
Aktív témák
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi