Keresés

Aktív témák

• petipetya

nagyúr

válasz Narxis #16652 üzenetére

Dehogynem, reneszánszát élik a karórák. Kétféle típust figyeltem meg a fiatalokon: a különlegeseket és a retrot. Jómagam is tavaly vettem egy retro Casio-t (W-71) a rendes órám mellé.

Amellett, hogy a csodájára jártak, máson nincs ilyen a környezetemben. Végül pedig nagyon hasznos például esőben, medencében, havazásban stb., ahol a telefont nem szívesen használnám.

• TRob1

veterán

válasz Narxis #16652 üzenetére

5-6 évvel ezelőtt is már azt láttam osztálytársaimnál, hogy előkapják órán a telefonjukat és azon nézik meg az időt - Mert azt hitték, az a menő (mint a cigi is). Pedig mennyivel egyszerűbb ránézni a karórára, mint elővenni a telefont, kivenni a tokból (mert sokan használnak azt is), kioldani a lockscreent, aztán már láthatom is az időt 2-3 példányban... (mellesleg a lockscreenen is van óra, vagyis kioldani felesleges ha az időt akarod megtudni, tehát megintcsak felesleges a homscreenre, ahol ugye ott a jobb felső sarokba szintén...) --> saját vélemény :K

Időjárás előrejelzésről beszúrom, amit már írtam vhol: "15!!! napos előrejelzés!!! Az igaz, hogy minden nap mást mutat azokra a napokra, de nembaj, legalább mindig van valami.
    Elmentünk július 23-án balcsira 1 hétre. 1,5-2 héttel azelőtt full jó időt mondott erre az időre. Még indulás előtt pár nappal is. Aztán előtte nap már rosszabbat, de hétfőtől jót. Hétfőn szerdától felmelegedés. Szerdától már azt írta, hogy szombattól (mikor letelt az 1 hét és megyünk tovább Agárdra, jó idő lesz) Aztán sosem lett jó idő, utána csütörtökön mikor tényleg indultunk haza, full meleg, végig izzadtunk. Másnaptól megint rossz idő.
    Múlt hét péntekre kánikulát írt. Barcs, strand. Jó idő volt (de nem kánikula), kb. háromnegyed 6ig, mikoris olyan vihar kerekedett, hogy mindent vitt, és az emberek menekültek... ennyit a kánikuláról, és az időjárásról."

Úgyhogy, a hasznosság helyett marad tényleg max. a "szépség". :DDD

Aktív témák