Aktív témák
-
Szia!
Látom te is ugyan abba a hibába, ill. nem is te, hanem a barátnőd esett, hogy nem tájékozódott kellően az androiddal kapcsolatban.
Az Android rendszer alapból úgy van tervezve, hogy állandóan internet éhsége van, ugyan ezt egy kis hackelés meg lehet oldani, de akkor az Android OS adta lehetőségeket nem lehet kihasználni. Ahhoz tudom hasonlítani, mintha egy sportautóban elállítunk mindent, hogy nem menjen gyorsan.
Ugye így nem valami ésszerű. Első körben mobilinternet csomag a legegyszerűbb megoldás 990 Ft 100 MB adatforgalmat kapsz érte. Ez szerintem első körben bőven elég lesz facebookozni.
"Wifi (WLAN) hálózaton telefonkészüléktől és böngészőtől függetlenül a díjmentes Facebook Zero oldal nem elérhető." Idézet a T-Mobile honlapról [link]
A Wi-Fi-vel ezt az oldalt nem lehet elérni, nem is baj szerintem, mert nagyon puritán és ha egy linkre kattintasz, akkor onnantól újra ketyeg a Forint.
Ha a gyári Facebook app-ot megfrissíted, akkor az új verzióban már a chat funkció is elérhető.
Ez az alkalmazás jobban visszaadja a PC-és változat hangulatát.Ha nem sikerült meggyőznöm, akkor kattints a linkre itt megtalálod a problémádra megoldást. Ingyen Facebook Beállítása Androidon, és a Kezdő részleg. Minden, az Android alapjairól.
[link]"egyébként felajánlottam neki, hogy vegye meg az én telefonomat (C902) 50k.ért, de nem akarta elfogadni"

Nem egy lovagias viselkedés, ha így folytatod nem sokára már nem neked fogja elmondani a problémáit.
Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Elektromos autók - motorok
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egér probléma
- További aktív témák...
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- GAMER PC - Intel i5-14400F/RX 6600 XT 8GB/16GB DDR4/500 GB SSD
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Számlával, Garanciával, AMD Ryzen 7 9800X3D
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi