- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
nonames #14564 üzenetére
Talán csak a Galaxy SII tudja, de asszem' van még egy készülék - de a Blade biztos nem tudja. Lényegében egy olyan egyszerű fájlküldési metódusról van szó, mint a Bluetooth esetén, csak ugye sokkal gyorsabb.
Nyugodtan letörölheted az Astro-t, ha kéne később valamire, le tudod szedni a Marketből.
-
r4z
nagyúr
Ez a progi lényegében ugyanannyit ér, mintha terminal emulatorba beírnád a következő parancsokat:
su
pm setInstallLocation 2Egyébként egyáltalán nem felesleges az Ext, mert ha a FAT részre rakod át az adott programot, sokkal több adat marad a NAND-ban, mintha az Ext-re raknád. Sőt, vannak olyan scriptek is, amik a /data helyére mountolják az Ext partíciót - így 2GB internal memory érhető el akár egy Voda 845-ön is.
-
r4z
nagyúr
válasz
TazLeacher #14539 üzenetére
Rosszul tudod. Az App2SD az az Android natív scriptje, az ext partíciós megoldás pedig az A2SD(+).
-
r4z
nagyúr
Ilyenkor viszont érdemes a "belső" memóriába (valójában az ext-re) telepíteni az alkalmazásokat a jobb futás érdekében (kevesebb helyről kell összevadásznia az adatokat rendszernek).
A natív App2SD-t viszont ki lehet bővíteni root nélkül is, idéznék a Desire topik első hozzászólásából.
Mi az a "pm setInstallLocation X" parancs?
Ezzel a módszerrel lehet az összes alkalmazást a memóriakártyára áttenni Android 2.2 alatt. Root jog nem kell hozzá. Az Android SDK-nak fent kell lennie a számítógépeden.
a) Csatlakoztasd a készüléket a számítógéphez, a Settings >> Applications >> Development menüben engedélyezd az USB debugging-ot.
b) Nyisd meg a parancssort, és navigálj az Android SDK tools mappájába (x:\android-sdk-windows\tools). Újabban a platform-tools mappa használatos.
c) Írd be a következőt: adb shell, majd nyomj entert.
d) Ha megjelenik a "$" jel, írd utána, hogy pm setInstallLocation 2, majd nyomj entert.
e) Ha megjelenik a "$" jel, húzd ki a kábelt és indítsd újra a telefont.
f) Rakd át az appokat (widgeteket és billentyűzettel kapcsolatosakat NE!) a memóriakártyára a Settings >> Applications >> Manage applications >> *program neve* >> Move to SD card gombbal.
g) Ha az áthelyezésekkel végeztél, állítsd vissza az eredeti állapotot a pm setInstallLocation 0 paranccsal (a procedúra ugyanaz, mint a fent leírt).
(Köszönet a leírásért pzoley-nak!) -
r4z
nagyúr
Ez a régebbi telefonos reklámokra emlékeztet:
"Előbb te tedd le... jó, én leteszem, de tedd le te is.... na, egy... kettő... három....... Tudtam, hogy nem teszed le, tudtam..."
"Én jobban szeretlek... nem, mert én még annál is jobban... akkor én kétszer annyira... sokkal-sokkal jobban szeretlek..." -
r4z
nagyúr
válasz
supercharley #14342 üzenetére
Ha több készüléket használsz ugyanazzal az accounttal, és megveszel egy alkalmazást, mindegyiken elérhető lesz, már amelyikkel kompatibilis.
Több Google accountot egy készüléken nem tudsz beállítani, de több email fiókot igen (nem ugyanaz a kettő!).
Winner: Ezt is kipróbálhatod, de csak ha le tudod tiltani a hozzáférését az internethez DroidWall-lal (tehát rootolt készüléked van).
-
r4z
nagyúr
válasz
atillaahun #14297 üzenetére
És legfőképpen, milyen ROM-mal.
-
r4z
nagyúr
válasz
TazLeacher #14167 üzenetére
Csak olyat ismerek, ahol scrollozni kell, ha várost váltasz. Kb mindegyik ilyen (én a Go Weathert használom)
-
r4z
nagyúr
válasz
zsolt19900 #14154 üzenetére
Teljesen automata. Le kell tölteni a hosts fájlt és kész
Ha viszont sd-ext-et is használsz, és a /data az /sd-ext-re van mountolva, nem fog menni (ha csak linkelve van, akkor működik).
dewil666: Market -> ES File Explorer / Astro / File Expert
-
r4z
nagyúr
válasz
zsolt19900 #14151 üzenetére
ADFree
Csak rootolt készüléken fut.Ehh, Mr X megelőzött
-
r4z
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #12858 üzenetére
Nem, viszont csak ott sikerült életre kelteni a Snapdragon transmitterét.
-
r4z
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #12856 üzenetére
Csak a HTC HD2 tud ilyet tudtommal, az is csak WM6.5-tel.
-
r4z
nagyúr
-
r4z
nagyúr
válasz
RootRulez #12704 üzenetére
Tehát a 3 hosszú ű betű több, mint egy SMS-nyi karaktert ér.
Nem, nem így van. Egyszerűen amit addig írtál szöveget 160 karakteres kódolással, mindet átrakta a kevesebb karaktert engedő formázásra. Ezért az ugrás. Számold ki, ha nem hiszed. A többit át tudja konvertálni, mert a kettős pontos ékezet az szabvány (a'la németek), a sima ékezeteknek meg van balra dőlő párja.
-
r4z
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #12615 üzenetére
Lehet, de ami illegális, az a PH!-n tiltott.
-
r4z
nagyúr
válasz
basaja #12564 üzenetére
Az SMS az lényegében értesítési hang. Ha azt változtatod, akkor az email-é is változik. Ha magában az alkalmazásban nem állítható külön, akkor az alapértelmezett értesítési hangot (amit SMS hangként beállítottál) fogja használni mindkettő.
gtasystem: Olyan appot keress, amiben van magyar lokalizáció, konkrét ötletem nincs.
-
r4z
nagyúr
Van olyan screenshot program, ami a teljes tartalmat (tehát a maradék, görgethető tartalmat is) mutatja? Vagy ez lehetetlen?
-
-
r4z
nagyúr
válasz
sunahunter #11829 üzenetére
Az eredeti akksikijelzést csak framework hackeléssel lehet módosítani.
(Dupla lett, bocsánat)
-
r4z
nagyúr
válasz
kissadam22 #11700 üzenetére
Egyik Android se ébreszt kikapcsolva. Megoldás: kikapcsolás helyett repülőgépes (airplane) módba tedd a telefonod éjszaka.
-
r4z
nagyúr
válasz
RootRulez #11687 üzenetére
/data/app vagy /userdata/app (APK fájlok -> programok)
és
/data/data vagy /userdata/data (LIB fájlok -> adatok)
és
/data/app-private vagy /userdata/app-private (ezt nem tudom, hogy mi)
és opcionálisan
/sdcard/.android_secure (froyotól kezdve a natív App2SD ide rakja a fájlokat)
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Ubiquiti hálózati eszközök
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest