- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Pentax DSLR topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- OLED TV topic
- BIOS frissítés
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Van olyan app ami ha hívásvárakoztatás (hívás közbeni hívás) van akkor rezeg egyet a telefon? Eddig csak olyat találtam ami a hívás végén rezegtet.
-
llaszlo
veterán
Te offline appbrain klienst akartál és nem magát az appbrain appot.
Ha meg ilyen problémáid vannak a markettel akkor nem ártana egy factory reset vagy egy új ROM.Nálam mindent marketen keresztül akar telepíteni. Tegnap még nem úgy csinálta hanem kiírta, hogy INSTALL APPS meg azt, hogy hányat telepít, de semmit sem tett fel. Ma leszedtem és újra felraktam. És most mindent egyesével akar feltenni marketen keresztül. A FW installer meg nem találja a netet, pedig előtte tettem fel.
-
llaszlo
veterán
válasz
SsPL711 #6510 üzenetére
Kösz, de ennyire nem vagyok hülye. Épp az a lényeg, hogy nem telepít fel semmit sem. Csak látszólag tölti le és teszi fel. Egyesével működik, de pont az lenne a lényeg, hogy egyszerre felmenjen minden frissítés pl.
Ahogy látom nem csak nekem van hasonló problémám: 2 HSZ-el előbb. -
llaszlo
veterán
válasz
hodostamas #6495 üzenetére
Nálam ez rohadtul nem működik. Most sem úgy nem telepít, hogy a kliensből tennék fel valamit, sem a fast web installerrel. Annál hibát ír ki a honlapon. Eddig legalább telepített rendesen. Marad a marketes megoldás.
-
llaszlo
veterán
válasz
hodostamas #6497 üzenetére
Az igaz. De nekem nincs ilyen gondom.
-
llaszlo
veterán
válasz
hodostamas #6495 üzenetére
De a markettal egyszerűbb. Nem kell külön app.
-
llaszlo
veterán
válasz
KuCu_155 #6468 üzenetére
Nem hiszem, hogy nincs valahol wifi a közelben. Keresel egy helyet beülsz egy órára megcsinálod amit kell aztán csókolom. Ezek a telefonok net nélkül nem sokat érnek.
xxman: Már bocs, de hülye voltál. Vinfos alól sem veszed ki az egyik rendszer partíciót és kapcsolod be úgy a gépet. Ne csodálkozz, hogy gebasz van. Rakj újra mindent más nincs.
Nem mellesleg ha nem tűnt volna fel ez nem a Pulse topic.Liudvikas: Pulse-on ha lejátszás közben kihúztam akkor leállt, amikor újra rádugtam akkor meg elindult. De egyébként leáll általában.
-
llaszlo
veterán
Esetleg nem tudja valaki, hogy az Amonra/clockwork vagy egyéb recovery cucc által lementett .img partíció mentéseket, hogyan lehet felmountolni? Nem a telefonra hanem pl linux/OSX alatt. Egy leírást találtam csak, de azzal nem jutottam előbbre.
A lényeg az lenne, hogy kinyerjem belőle az adatokat anélkül. hogy feltenném a telefonra. Elég macerás lenne mindent újra vissza rakni, de benne maradt sajnos pár fontos adat amit elfelejtettem kimenteni.
-
llaszlo
veterán
válasz
bajtokarpi #4797 üzenetére
A fólia csak pénzkidobás. Az én telóm már több, mint egy éves és elég sokat használom, de még mindig karcmentes. Ja, persze vigyázok is rá.
-
llaszlo
veterán
OFF: Ti tudtok rendesen telefonálni T-ről? Felhívtam a 1430-at és tök süket semmit sem hallok. Tuti nem a telóval van a gond, mert 3 telefonban próbáltam a kártyát. Kb minden tizedik hívásom sikeres ha egyáltalán sikerül telefonálni.
-
llaszlo
veterán
válasz
asturel #4633 üzenetére
Én teljesen automatizáltam a telefonom profiljait attól függően, hogy mikor hol tartózkodom.
Reggel ébresztés előtt beáll normál üzemmódra, aztán 8 előtt pár perccel lenémul, majd délután vissza áll normál módra, és este lefekvés előtt elnémul.
Profile Manager -
llaszlo
veterán
Speeddialer
Amúgy meg alap ki lehet rakni a kontaktokat az asztalra, és akkor választható, hogy SMS-t akarsz küldeni, hívni, vagy emailt küldeni stb. -
llaszlo
veterán
Működik valakinek rendesen az aContacts?
Nálam egyetlen egy nevet jelenít csak meg a listából a többit nem látom. A DialerOne vagy az alap névjegyzék az minden számot megjelenít. Akkor tapasztaltam ezt először amikor 2.1 lett a telón. De úgy látszik ezt a hibát vagy nem javították, vagy én nem tudom, hogy hogyan lehetne megjeleníteni a számokat. -
llaszlo
veterán
válasz
volvoguy #4523 üzenetére
Van több féle. Jobbakat nagyon nem lehet találni. Van még egy ami free és több funkciója van (de sajnos most nem találtam meg, pedig kerestem), meg van még fizetősben is ami jobban konfigolható. De én nem láttam benne fantáziát így nem vettem meg. Én a gyárit használom egyedi háttérrel plusz még a Curve fish-nek két widgetjét.
-
llaszlo
veterán
Ha te is ilyen "okos" vagy akkor olvasgass. Mert biztos kamuzunk.
-
llaszlo
veterán
válasz
DeFranco #3963 üzenetére
Köszönöm. Ez legalább arra is jó volt, hogy megnéztem a percdíjaimat. Nem is tudtam, hogy ennyire olcsón telefonálok.
Már csak azt lenne jó ha be lehetne állítani, hogy vannak olyan számok amiket ingyen hívok, de nem találtam ilyen opciót, hogy ezt pluszba még be lehessen állítani. Mert vagy az van, hogy nem számlázza a 3630*-okat (kivételeket) vagy az van, hogy azt a másik tarifával számlázza.
És akkor még a havi ingyen SMS-ről hálón belül ne is beszéljek.
Tudom túl összetett a tarifacsomagom. -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
sztrogoff19 #3954 üzenetére
Nem is találtam másikat.
Ha még körzetszám (szolgáltató) szerinti szűrés lenne az lenne igazán király. Mert a 30-asokat olcsóbban hívom. -
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #3944 üzenetére
Meg is van.
De ha valaki tud még ilyet akkor nyugodtan leírhatja. -
llaszlo
veterán
Szeretnéd, hogy ha a mobilod fontosabb eseményei (SMS, MMS, hívás stb) megjelennének a gépeden? Hamarabb látod, hogy ki hív, mint azt megnéznéd a telefonon. Minden rendszeren működik.
-
llaszlo
veterán
Van olyan calendar app ami ha esemény van akkor dob egy felugró ablakot? Mert most csak megjelenik egy kis naptár ikon fent, de jobb lenne, hogy ha felugró ablak jelenne meg.
-
llaszlo
veterán
válasz
Brutális eb #3209 üzenetére
Aztán te is rájöttél, hogy nincs sok értelme állítgatni meg minden vackot telepítgetni stb?
Én ezt eddig minden rendszerrel eljátszottam. -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
ForRedGlory #3140 üzenetére
Van egy olyan játék, mint a worms, csak itt valami kis gombócokkal kell játszani.
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
IkszIpszilon #2803 üzenetére
Ne parázzatok már állandóan a vírusoktól. Ha ilyen app van akkor arról fognak írni a kommenteknél és leveszik a marketről.
-
llaszlo
veterán
válasz
petipetya #2794 üzenetére
ADW settings: UI menü, Second actionbuttons pipa. Vagy valami hasonló.
Egy másik ígéretes home lenne még a a TAG launcer. Nagy előnye a kategóriák. De még dolgozni kell rajta.Nálam mindig fent van. A saját ROM-jaimba is alapból bele teszem. Home switcher
-
-
llaszlo
veterán
Gondolom, hogy sok ROM-ot telepítettél már!? erre nem kell válaszolnod
Szerinted miért mondják a tőlem sokkal okosabbak is, hogy új ROM telepítés előtt FULL WIPE, WIPE WIPE?
Korábban én is próbálkoztam wipe nélküli telepítéssel de aztán rájöttem, hogy nem érdemes úgy csinálni.Már megoldottam az adatok visszaállítását is. És talán lesz wines verzió is. Az adatok visszaállítására biztosan lesz olyan megoldás amit a telefonon meg lehet csinálni. Nagyon egyszerűen. Ha kész van minden a leírással együtt akkor publikálom is.
-
llaszlo
veterán
válasz
Ghostface #2754 üzenetére
Ezt már korábban részletesen kitárgyalták valahol csak most nem találom. Ha olyan ékezetes karaktert használsz ami nem szabványos akkor unicode kódolást használ. Így egy karaktert nem 7bit-en, hanem 2byte-on küld el. Max 140byte lehet egy SMS, így 70 karakter/SMS lesz.
A lényeg, hogy nem mindegy, hogy jobbra vagy balra dől az ékezet. Kis- és nagybetűnél szintén eltérés lehet. Van olyan karakter amit egyáltalán nem lehet ékezetesen írni.
Figyelni kell a számlálót arról egyértelműen látszik, hogy mikor küldene több SMS-t. -
llaszlo
veterán
Ha ROM-ot cserélünk akkor általában minden appot újra kell telepíteni a telóra és a beállítsokat is újra meg kell csinálnunk.
Vannak profi backup programok, de ezek mind fizetősek és tőlünk nem elérhetőek.Egy egyszerű és automatikus app telepítési módszer:
Feltételek:
- ROOT-olt telefon vagy Custom ROM
- Linux vagy OSX
- Android SDK telepítve
- Egy mappa a telepítendő appokkal1. Kösd össze a PC-t és a telót USB-vel
2. Terminalban lépj az appok mappájába
3. Add ki ezt a parancsot: for i in `ls *.apk` ; do adb install "$i" ; doneÍgy automatikusan települ az összes app a mappából.
A beállítások visszaállítása is lehetséges elvileg hasonló módon, de azt még nem próbáltam.
Ha működik akkor majd azt is leírom.Ha valaki tudja ennek a wines megoldását akkor az légyszi írja meg.
-
llaszlo
veterán
Egy általános Androidos kérdésem lenne. Ez nem az appokhoz kapcsolódik, de itt van több féle telefon és mindhárom szolgáltató.
Ki az aki tud küldeni vagy fogadni MMS-t MOBILNET NÉLKÜL (ez nagyon fontos)? Milyen telóval és melyik szolgáltatónál?
Eddig úgy néz ki, hogy csak akkor tudod használni az MMS-t ha előfizetsz mobilnetre. Vagy legalábbis kiszámláznak valami adatforgalmi díjat.
Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pentax DSLR topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest