Aktív témák
-
randras
veterán
Használja innen valaki a Boot Manager appot? Arra lenne szükségem, hogy egy sd kártyán lévő ROM-ra rá flash-eljek egy zip-et... Szerintetek ezt meg lehet oldani úgy, hogy simán rátelepítem a zip-et arra a slotra, ahova kell, csak nem wipe-olok? Nem akarom elcs*szni a slotot...
-
randras
veterán
A Chrome<->Android stock browser közti oda-vissza könyvjelző sync-re nincs jobb ötletetek a PhoneMarks-nál? Nem lenne rossz, ha támogatna könyvtárakat... Csak mert ha nincs, megveszem a fizetőset belőle, és akkor oda-vissza fogja másolgatni őket.
-
randras
veterán
válasz
Nordik #21077 üzenetére
Nekem sem működik az istennek sem. Google Chrome-ban beállítottam, de semmi. Próbáltam külön a ChromeMarks és a PhoneMarks programokkal is, de szintén semmi.
szerk.: Úgy tűnik, eddig csak rosszul autentikált, PhoneMarks-al működik. Extensionként kell telepíteni Chrome-ra, a telefonra pedig a Marketről!
-
randras
veterán
válasz
jozsi252 #21070 üzenetére
Vásárlás után 20 perced van visszakapni a pénzt egy gombnyomással, indoklás nélkül. A megvásárolt appok mindig megmaradnak társítva a fiókodhoz, de automatikusan letöltődni hard reset/rendszer frissítés után csak akkor fog, hogyha az előző rendszereden fel volt telepítve. Ha nem, akkoris eléred ingyen, csak manuálisan kell felrakni.
-
randras
veterán
-
randras
veterán
Helló!
Van olyan program Androidra, ami a Google Chrome könyvjelzőimet oda-vissza szinkronizálja a telefon és a gép között? Mindet kéne, oda-vissza, kijelölés és minden hülyeség nélkül, sajnos a HTC Sync nem képes erre!
Előre is köszönöm!
-
randras
veterán
Hello!
Hasznal valaki kozuletek Swype billt?
A legujabb verziobol eltuntek a magyar karakterek, pedig eddig voltak, dictionary-vel egyutt, de most csak maga a program magyar...
Az oldaluk szerint van benne, szoval nem ertem?!
-
randras
veterán
válasz
Speeedfire #11167 üzenetére
Igen-igen, jó program, köszi, de nem tökéletes. Az említett fájloknál soft decode-ban van hogy csak kép van, van hogy nem tudok tekerni, stb...
-
randras
veterán
Üdv!
Friss androidos vagyok, és gondom van bizonyos fájlformátumokkal. Először is, kéne egy lejátszó, ami az alap videólejátszó tudásán túl tud lejátszani flv és mpg fájlokat, mkv-t, és feliratokat tudok berakni a filmekhez.Tudok keresni nyilván én is ilyen lejátszó, de a véleményetek érdekel, melyik a legjobban működő.
Zene lejátszó terén most keresgélek, bőven elég lenne egy olyan lejátszó, mint az alap androidos, de flac fájlokat le kellene tudni játszania....
Köszi előre is,
András.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest