- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
atillaahun #38886 üzenetére
Se...e rugom a hülye dögöt...
Nem állitom,hogy mindentől megvéd,de egy kisvárosban még nincs ugy kifejlödve a "lopottmobil iparág"mint Pöstön.Legalábbis én idehaza még nem hallottam olyanokrol,akik kimondottan mobilra utaznának.Itt csak olyan alkalom(és Lakatosné...)szülte enyveskezü van,akiknek csak a tulajdonjog-változás a lényeg...
-
punky10
addikt
Ez azért leginkább a fövárosra és pár nagyobb városra jellemzö.A haverommal találtunk már meg lopott telot.Még symbianos idömben probaképp feltettem egy appot a P990-esemre,meg a haverom uj S60-as telojára,kiprobálni vajon a symbianbol melyik a jobb(bár én mindig is tudtam,hogy az UIQ...
,de ö hitetlen volt...)És ez volt a szerencséje.Pár nap mulva ellopták.Indult volna letiltani a kártyát/telot,de mondtam neki,hogy tegyünk egy probát.SMS elküld,válasz meg is érkezik,GPS pozicio,meg az elmult idöszak hiváslistája.Igaz a rend derék örei a se...ket sem emelték fel a székröl,amikor bementünk,hogy megvan az ellopot telefon tartozkodási helye...Ettöl függetlenül meglett a telefon.A tolvaj annyira sötét volt,hogy nemcsak bennehagyta a SIM-et a teloban,még netezet is rajta...
Sikerült rábeszélni,hogy visszaszolgáltassa a telefont.Bementünk,hogy vagy elökerül a Nokia,vagy Molotov...Ujabb bizonyiték a sötétségükre:nem tudták,hogy PET-palackkal nem lehet Molotov-koktélt csinálni,és a benzinben nincsennek buborékok...
Pár sör lecsuszott az ijjedtségre,de megérte...Csak a havernak lett még nagyobb az arca,mert ezt én az UIQ-s telommal nem tudtam volna megcsinálni(nem volt benne GPS modul)mig neki sikerült.
Szoval "edelennvidéken" még jo szolgálatot tehet egy ilyen app,én rá is biztam a telefonomat a háromfejü kutyára... -
punky10
addikt
Ezt nagyon utálom én is.S ráadásul hiába állitom a böngészöm megjelenitését "desktop"-ra,néha elfelejti.Ugyanugy a billentyüm is szivozik:kikapcsolom a szavak felajánlását,de kikapcs után ugyanugy ki akarja találni a gondolataimat,mint legelöször.Csak sajnos nem megy neki...
-
punky10
addikt
válasz
half333 #38702 üzenetére
Ha csak egy számot használsz csengödallamnak,akkor azt másold be a telefonodba.Ha többet,akkor ez nem jo,sok helyett igényel a ROM-bol.Probáld ujracsatlakoztatni a kártyát,és frissitsd ujra a zenetárat.Bár ez telefontipustol is függ...
szerk.:gondolom a "ringtones"mappában van az MP3?Ajánlatos odamásolni...
-
punky10
addikt
válasz
gipsztigris #38582 üzenetére
A Move?Az általad felsoroltak közzül HW-esen mint az X8,söt szerintem a Spicát is utoléri...
Tedd fel olyan telora,amiben nincs grafikai gyorsito(pl mint a felettem lévö HSZ-ben emlitett"csoda")Állitsd be mindenhol az animáciokat,és szörnyülködj... -
punky10
addikt
válasz
gipsztigris #38580 üzenetére
600MHz,Adreno 200 GPU...
Vannak olyan telok,amikben ennyi sincs... -
punky10
addikt
válasz
petipetya #38536 üzenetére
OK,igy már értem...Nekem sem tudja a TV a BT-t.Ugy gondoltam,hogy a Tab mini HDMI csatija megy a TV-be,a Tab USB-jére megy a külsö vinyo,és a Tabhoz BT-n csatlakozok egy billentyü,aTab wifin kap netet,és wifivel csatlakozik aTabhoz a telefonom,mint távszabályzo.Igy tudok netezni(wifi-tab-bill-TV)filmet nézni(HDD-Tab-TV)vagy bármit megnézni,ami az otthoni hálon van(2 laptop és egy asztaligép)Tavaly már akartam venni egy vinyot,hogy ne kelljen kölcsönkérni,de pont közbeszolt a természet(árviz...)Most a BT-s billeket is nézem,de majd a nyáron lesz belöle valami.Sokat kell még érte melozni...
-
punky10
addikt
válasz
Vbazsi2 #38467 üzenetére
HD felbontásu mkv-vsl szépen megbirkozik a BSPlayer és az MX Player is,azonban FullHD mkv esetén már vannak lagok.Ha a telot akarod lejátszonak használni,akkor hanyagold a full felbontást...
Dikri:-a reklámot rootolás után pl az adfree progival löheted ki
-adatforgalom és hivásmérönek én a Call Meter 3g-t használom.A beállitással el lehet tökölni,de megéri...
-nem kell lementeni semmit,ha megvettél egy appot,akármikorbujratelepotheted,nem telefonhoz,hanem email cimhez rendelik a vásárlást. -
punky10
addikt
válasz
petipetya #38434 üzenetére
Igy turboztam fel a régi Samu LCD TV-t.HDMI-vel rákötöttem a tablettet,annak az USB-jébe egy külsö vinyot,és kész.Vinyorol a filmeket,zenéket,wifiröl a youtubot,és a böngészöt is lehet használni.Ja,és a telom a távirányito...Nehogy már fel kelljen kellnem elinditani egy filmet...
Hát mi vagyok én,a Fitnesz Norbi,hogy mindig mozogjak...?
-
punky10
addikt
válasz
#40993792 #38367 üzenetére
A "snoozi" az a szundi funkcio.Csörög,szundi,csörög,szundi...hiába csörög,vazze,elaludtam...
Kb ennyi haszna van...
TRob1:én pl azért használom az Alarm Clock Extreme-t,mert régebben a gyári ébresztö nem tudta azt a ficsört,hogy eleinte halkan,késöbb egyre erösebb hangerövel szoljon.Azota lehet,hogy a 2.3-ban már benne van,meg sem néztem.
-
punky10
addikt
Köszi.Én nem is figyeltem erre a menüpontra,csak valahol olvastam rola,igaz ott sem tudták konkrétan mire valo...
Mindenesetre ha a Kies-sel már lehetet telefonkönyvet olvasni,akkor késöbb esetleg eljutnak a fájlátviteli is...Gyorsabb és nagyobb hatotávolságu lenne,mint a BT. -
punky10
addikt
válasz
Dottore #38332 üzenetére
Nem tudom,nekem a tabletten ICS van.A wifi-beállitásnál van olyan opcio,hogy "wifi-direct".Az állitolag erre valo,ugy lehet használni a wifit fájlküldésre,mint a BT-t.De mivel nincs több ICS-t futtato készülék a közelembe,igy nem tudom kiprobálni.
Tehát nem biztos,hogy hülyeség... -
punky10
addikt
Mármint a telepitöt nem találod,vagy feltelepited,majd átrakod SD-re,és ugy nem találod?Ha ez utobbi,akkor az van,hogy vannak olyan appok,amiket nem "illik" SD-re rakni,pl aminek használod a widgetjét.De csinálj egy ujrainditást,vagy mountold fel ujra a kártyát,,hátha feltünik valahol.
-
punky10
addikt
Hoho...elég igéretesnek tünik!Telefonon nálam a Go a best,de tabletten valahogy nem volt az igazi.Eddig fent volt az Apex launcher is,most feltettem a Go HD-t,ugyhogy 4 launchert használok párhuzamosan(alap ICS,Go launcher EX,Apex,és most a Go HD)11A kinézetük majdcsak ugyanolyan,most tesztelem a stabilitást,a fogyasztást és a gyorsaságot.
-
punky10
addikt
-
punky10
addikt
Ha divx vagy mpeg4,esetleg avi formátum,akkor nem fontos konvertálni,elég egy jobb lejátszó(pl MX player vagy BSplayer)Inkább a hely miatt szoktak konvertálni.A gyári 2 Gb-os kártyának több mint a felét elveheti egy sima divx-es film.
Konvertálásra a FormatFactoryt használom,magyar nyelvü és szinte minden formátumbol minden formátumba tud.Ráadásul a sebességi is rendben. -
punky10
addikt
Én is szeretek mások appjai közt "turkálni",többek között igy ismertem meg az ExDailer telefonkönyv és tárcsázo alkalmazást(pedig még fizettem is egy másik hasonlo appért...)a Smart Office alkalmazást és a Note Everything appot.Ezek helyett eddig is használtam mást(ami jol müködött )viszont ezek még jobbak.Ha nem olvasok rola nem biztos,hogy kiprobálom öket.Már csak ezért is hasznosak ezek a listák...
-
punky10
addikt
válasz
atillaahun #37059 üzenetére
Régota használom,az X10Minimen már rajta volt az Elixir elsö kiadása.De ez a 2. ez még jobb lett.Kapcsolok,infok,appok,kontaktok...mindegy,bármit ki lehet rakni,szinte bármekkora métetben.Azért ajánlom,mert szerintem is a legjobb...
-
punky10
addikt
válasz
atillaahun #37046 üzenetére
Mi a probléma az Elixirrel?
37053 vizimentö
lyan approl nem tudok,a megoldás vegyél 2011-es Xperiát...Azoknál van ilyen beállitási lehetöség...
-
punky10
addikt
válasz
GrandeP #36949 üzenetére
Elixir2.Az egyik legjobban konfigurálhato widget progi,ráadásul magyar.2 fö részböl áll,hogy ami nem fontos,az mehessen a kártyára is,plussz lehet kiegészitöket leszedni hozzá.Bármekkora lehet a mérete(az 1x1-töl a 7x7-ig)és már ikonpackokat is lehet tölteni hozzá.Szerintem a legjobb...
-
-
punky10
addikt
-
punky10
addikt
A könyvolvasás OK,most töltöttem fel az Aldikot.De ezt is Tableten tudom,könyvet olvasni 3"-on legalább annyira "mámor",mint filmet nézni...
A Sudokut imádom,van is a Tabon.Viszont látszik,hogy Te nem igazán utazol vonatonProbáltál már egy kb1x1 cm-es négyzetet eltalálni a MÁV ZRT dél-magyarországi járatán?Telon ez lecsökken 5x5 mm alá...Ha nincs nálam Tab inkább szadizom magam a filmekkel.
A zenehallgatás szintén nagyon jo,nyugtat,relaxál.Bár amikor annyira relaxáltam,hogy még 2 állomást is átaludtam a lakohelyem után,és a következö állomás,ahol a vonat megállt az a Keleti volt,akkor minden voltam,csak nyugodt nem... -
punky10
addikt
Ott a pont...Lehet,hogy beteges,de mindig van a telomon pár rész a Jobarátok sorozatbol.És néha szadizom magam,hogy 3"-on nézem...
És most nem az a lényeg,hogy 3"-on hogy lehet látni a filmet,hanem hogy hogy lehet látni a statusban az akksitöltöttséget.Legalább olyan "jol",mint egy filmet...
És igenis szeretem tudni,hogy mennyi szufla van még.Naponta 2x1 orát ingázom,egyik megyéböl a másikba,és volt már olyan,hogy nem birta ki a telo hazáig.Viszont a telefonfunkciokat elötérbe helyezem a többi,egyébként használt funkciokkal szemben,tehát ha látom,hogy kb 10% van,akkor a filmes szadizás,vagy a net(bár ekkora kijelzön sokan azt is szadizásnak tekintik...)kikapcsol,és max zenét hallgatok hazáig.Amiota van tablettem,és a mobilnetet osztom meg neki,azota mondjuk kevesebb a "szadizás",de jobban merül a telo,tehát jobban kell figyelni az akksit. -
punky10
addikt
Javitom magam:még a Boat böngészö tudja az Operán kivül...
-
punky10
addikt
válasz
kavics325i #34269 üzenetére
bocs...dupla...
Beleremegett a kezem a gondolatba.... -
punky10
addikt
válasz
kavics325i #34269 üzenetére
Az operaháznak fantomja van,a MA-nak mumusa...
De inkább ne is emlegessük.Még megjelenik... -
punky10
addikt
válasz
kavics325i #34263 üzenetére
Neeee!
Mindjárt megjelenik...Jön a basszusával,az akksikimélésével...stbBiztos ezt akarod? -
punky10
addikt
Nálam a dockban lévö market ikon nem müködött.Az appdrawerben lévö Playt kellett betenni helyette.De hogy mikor frissitett?Passz...Fel sem tünt.
-
punky10
addikt
válasz
medvezsolt #34099 üzenetére
A ROM egy háttértár,amire programokat telepitesz.A RAM a müveleti memoria,amibe az épp futo appokat betölti.A ROM-ot ugy tudod növelni,hogy átraksz pár appot az SD-re,a RAM-ot pedig hagyd,azt a rendszer intézi.
-
punky10
addikt
válasz
Richee11 #34002 üzenetére
Kinek mi a szép...
Szerintem legegyszerübb,ha bemész a Marketre,beütöd,hogy weather-widget,és megnézed a találatokat.Ora a 90%-ukban van.Ott legalább látsz képet is rola,igy eldöntheted,hogy neked tetszik-e.
Egyébként Fancy,Go,Beautufull szokott a leggyakrabban telora kerülni... -
punky10
addikt
válasz
toth_janika #33824 üzenetére
Ha a MédiaMánia S dijcsomagban vagy,akkor igen.Habár tomy86 rájött valami hiányosságra,nem tudom a javitása belekerlt-e.
Ha nem a MM S csomagban vagy,akkor át kell alakitanod.Pl Mozaik csomagoknál kell hálozaton kivüli SMS is,mert külön dija van... -
punky10
addikt
válasz
F-ECT$ #33809 üzenetére
Még jobb vétel.Nem ohajtom szétoffolni,a topicot,szerintem az egyik legjobb player.
Megelözöm a válaszáradatot:
hunfatal:gomb nélküli headsetet használok,ergo nem kell a gombos számléptetés,és zsebben hordom,tehát rázásra ne váltson,mert ha kicsit sietösre kell vennem a figurát(általában egyszerre érek a peronra a vonatot menesztö forgalmistával...)akkor 1 perc alatt 10 számba hallgatok bele...
Trob1:a PowerAmp-ban jol müködik a gesture-funkcio:az albumboritot jobbra-balra huzva számot léptet,fel-le pedig albumot vált...
Hangzásban szerintem nincs akkora különbség a legnépszerübb lejátszok között.Az,hogy ki mit használ,az dönti el,hogy haljando-e fizetni érte(ha nem,akkor is marad jopár alternativa...)melyik tetszik,mik fontosak számára.Pl aki nem hallgat Flac-ot,azt hidegen hagyja,ha egy lejátszo támogatja ezt a formátumot is,mig vannak olyanok,akiknek fontos,hogy a zenelejátszo skinezhetö legyen,nehogy elüssön a gondosan megcsinált zöld-fekete launchertöl...
Tehát mindenki használja azt,ami tetszik neki.Én PowerAmpot... -
punky10
addikt
Az ilyet nem illik privátba...
Ha valaki érti ezt a valoszinüleg remek kis programot,az nyugodtan irhat tanácsot.Én pl a Tré Mozaik dijcsomagjával nem boldogulok.Ha netán valakinek van Mozaik vagy MédiaMánia dijcsamoghoz beállitás,akkor közkincsé tehetné...
Sajnos igy a 3G annyit sem ér,mint az NG.Okosabb az app,mint az user... -
punky10
addikt
válasz
leftyke #33543 üzenetére
Erre megoldás lehet egy speciális folia is.Az Active például kapott gyárilag egy foliát(pedig GG üveg védi)ami nqgyon jol taszitja a koszt és a zsirt.Piszkos munkát végzek(nem politikus vagyok!)néha a polomba törlöm a képernyőt,és mintha uj lenne...
Mivel gyárilag rajta volt,igy tipust nem tudok irni,de biztos utána lehet nézni...
-
punky10
addikt
Én is Slidet használok tabon,8"-on szép nagyok a gombok.Jo,szép,vannak magyar ékezetek...stb,de a swipe-t valahogy nem sikerült megszeretnem.De nélküle is használhato a progi,ugyanolyan "gyorsan" gépelek,mint az asztali gépen.Igaz azt sem nevezném gyorsnak...
Én is 23 ft-ért vettem,de szerintem a mostani akcioban is megéri.Vannak ugyan ingyanes billentyűzetek is,de ha tetszik ez a program,akkor nem drága. -
punky10
addikt
Használ valaki tabletten Anysoftkeyboardot?Fektetett nézetbe bármely billentyüzetre állitom,mindegyik osztott,kétkezes billentyüzetben jelenik meg,igy viszont kicsik a gombok...
Van valami trükk,vagy ne is kinlodjak vele? -
punky10
addikt
válasz
pepe10.10 #33117 üzenetére
Van,mert ezek az APN tilto progik ugy müködnek,hogy átirják a csatlakozás nevét,az Elixir pl pont azt irja elé,hogy elixir...De ezt az Elixir widgetjével lehet(ne)állitani.Prpbáld ki,hogy ha kitörlöd az elixir feliratot,akkor megy-e.De ezt a widgetnek is kellene állitania.Én arra gondoltam,hogy az elözö kapcsolowidget a bünös,de ha csak ezt találtad,akkor ezt nézd meg.Törlés után mennie kellene
-
-
punky10
addikt
-
punky10
addikt
válasz
negatiw #32606 üzenetére
Azt én is használtam,csak én beletettem egy kis packot,igy minden orában bemondta a pontos idöt.Hajnalban ,ha jol emlékszem 2-kor,azt mondta:két ora van,idd meg a söröd,és huzz haza...Tényleg "hasznos"volt,sose hallgattam rá...
Ilyen programmal eddig még nem találkoztam az Androidon.
szerk:látom kakukk van,beszélni tudnak-e?
-
punky10
addikt
Ha tényleg ö,akkor nem kell rá reagálni,és akkor nyugi van.Más megoldás nincs,minden(akár a leggorombább)hozzászolás is olaj a tüzre.
De szerintem ez paranoia,a jol ismert stilusjegyek hiányoznak(pl 5-6bsor irásjegyek nélkül,"pff"vagy "ááá"mondatzárás...stb)Csak a PowerAmp miatt még nem kell hibás következtetéseket levonni.
Mondom már csak azért is,mert én is ezt a zenelejátszot használom...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest