- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Analóg fényképezés
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Mini-ITX
Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
Teasüti #30859 üzenetére
De a fogyasztást hogy tudná kiszámolni előre? Hiába nézi, hogy még ennyi kraft van benne, és kiszámolja, hogy az egy órára elég, ha te a következő percben villogó vaku mellett, zenélsz, netezel, akkor máris nem lesz elég a saccolt időre.
Amúgy Nexus One-ra pl. volt rendes akkukalibráló program, ami feszültség és áramerősség alapján dolgozott. Nem csak törölte a batterystats.bin-t kalibráció címszóval.
-
TRob1
veterán
válasz
Teasüti #30857 üzenetére
Lehet.
De igazándiból én csak arra akartam kilyukadni, hogy az ilyen progik a pillanatnyi állapotra mondanak valamit, azt csók. Pl.: azt mondja még van vissza 1óra35 perc, akkor király, nézzük meg az 1óra30perces filmet. Aztán csodálkozunk hogy nem bírtuk végignézni, mert közben meg lemerült az akksi...
-
fatal`
titán
válasz
Teasüti #30819 üzenetére
Root + droid VNC server BETA, kliensnek pedig android-vnc-viewer
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
válasz
Teasüti #27076 üzenetére
A marketről nem tudod leszedni?
------------------------------------------
(#27075) hunfatal:
Ezt mondtam én is (közben rákerestem, mert nem vagyok infós)... szinte ugyanezeket akartam én is beírni.
Emiatt a korlát miatt szívok egy külső vincsivel egyébként, mert belga fejjel FAT32-n kezdtem használni és már annyira megtelt, hogy nincs máshol helyem, ahova pakolhatnám a cuccokat egy átformázás erejéig... így meg egy dvd-t nem tudok rámenteni, csak széttépve... -
porse
őstag
válasz
Teasüti #26452 üzenetére
Nem az a baja, hogy automatikusan lefrissül...
Hanem, hogy ha rányom az összes frissítésre, akkor az is frissül vele amit nem akar...(#26451) Canonfan
Titaniummal fagyaszd le addig amíg frissíted a többit pl. Más nagyon nem jut eszembe mit tehetnél.
(#26454) TRob1
Ómég marketfagyasztás, ezt se tudtam
Aktív témák
Hirdetés
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest