- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Objektívek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Gondolom a rarból kicsomagoltad mappát? ha igen, akkor be kell tenni ezt a két exe-t, felülírni az eredetit. Ha még mindig nem megy, akkor nevezd át a mappát erre: Android-Emulator
Ha még ekkor sem megy, akkor futtasd rendszergazdaként, illetve állítsd XP kompatibilis módba.
Biztosan megy, mert az imént néztem bele -
Skynet258
veterán
Azért mert kell hozzá a javított exe is
-
aggleány
addikt
Megvan
Találtam egy szimpatikus fájlkezelőt a Market-en, leszedtem, utána a lementett progikat feltettem a kártyára, és a biztonsági feloldás után simán feltelepítettem az eddig összevadászott alkalmazásokat. Nem sokat, csak 5-6 tetszett igazán eddig
Köszi a segítséget
Karma!
Nekem is az Astro volt szimpatikusabb, én is azt telepítettem
Látja a mappáimat, az ékezetes szövegeket is, és a filmeket nagyon jópofán egy régifajta filmtekerccsel jelzi
-
aggleány
addikt
Ez teljesen jónak tűnik, ráadásul még jól is néz ki
Köszönöm
Az a baj, hogy nekem most a Market-ről kellene valami, hogy a nem Market-en levőket fel tudjam installálni. Az sem baj, ha nem nagy szám, mert csak az első telepítéshez kellene, utána már használnám ezt a szépecskét, amit linkeltél.
-
Skynet258
veterán
Na majd lehet kipróbálom, ha nálam felmegy, de amiket írogattak, az alapján szörnyű hangja van...
Képek alapján a kinézet sem valami nagy szám, bár ha jó lenne funkcióban, akkor az másodlagos is lehet. Eleve kérdésesen állok az ilyen 3 csillag körüli appokhoz, a tapasztalat azt mondatja velem, hogy ebben a kategóriában ritkán találni jót - nem véletlenül csak 3 csillag.
-
kaller1
veterán
BT fileküldéshez itt az új verzió: Bluetooth file transfer 2.30 (direkt letöltési link)
-
kaller1
veterán
Új verzió jelent meg: Dolphin Browser v1.3.2
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Lexus, Toyota topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest