Aktív témák
-
-
Polllen
félisten
Régen mókáztam ilyennel utoljára , de mintha az ES file explorer tudna olyat, hogy a gépről megnyitott zene stream-ként szóljon a telefonon.
Ha kicsit szófisztikáltabb megoldás kell, és valóban a gépen akarod elindítani a lejátszást akkor DLNA szerver a gépre (pl. wmp, foobar megfelelő beállítással vagy akármi más) és DLNA app a telóra. (Bubble UUnP vagy UPnPlay )
-
Polllen
félisten
válasz
atillaahun #49759 üzenetére
A rendszer maga mar most is tobbet tud, mint hirdetik.
Google hangalapu gepelessel beszelgettem csajocaval...
Kerdeztem: - Itt vagy?
Google irta: - Szep vagyGondolatolvasas rulez
Bar nem mindig szeretnem kiadni, mire gondolok, uh keveset hasznalom.
-
Polllen
félisten
Vki tudna adni egy adobe flashplayer linket, m a play mar nem hozza:/
-
Polllen
félisten
válasz
7Heads Drago #47391 üzenetére
Semmilyet, telepítésnél nézd meg alaposan, hogy mit raksz fel. (pl. jogosultságok)
Ha nagyon biztonságban szeretnél lenni, akkor root-droidwall és csak azt enged netközelbe, amiben megbízol.
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Tudtok ajanlani olyan kontakt kezelo progit, ami a beallitott kepek minoseget megtartja export-import eseten?
Galaxy note-n eleg gagyin nez ki a srandard vfc minosegu kep:/
Ujrarelepitesnel meg nincs kedvem 180 kontakt kepet frissireni
Koszi!
U.i.: Az is jo megoldas, ha vki megmondja, h a rendszer hol tarolja a kontaktokat es azt kimasolom
-
Polllen
félisten
válasz
Richee11 #46986 üzenetére
Van mindkettő (egy külön social fül van, kb 10 féle forrással)
Egy dologra érdemes figyelni. A hírek nem végtelen számban jelennek meg, hanem - azt hiszem - csak az utolsó 20.
Szóval nagy katalógust összeállítani és abban keresgélni nem az igazi. (arra inkább valami alap rss olvasót érdemes használni.)
-
Polllen
félisten
Sziasztok,
K9 mailben exchange-n keresztul lehet naptarat es nevjegyeket szinkronizalni?
Sajnos samu a note ICS-ben kivette azt az opciot, h nev beallitasa&igy a levelek az ID-val mennek el:/
Persze, ha van k9-n kivul is vmi jo mail app, az is johet!
-
Polllen
félisten
válasz
TazLeacher #40789 üzenetére
Értem én, de én pl. dlc-ket se nagyon veszek, uh nekem mindegy miért mennyit kérnek.
Amúgy kb. csak a pályákat elég lenne megvenni. A többi csak "könnyítés".
-
Polllen
félisten
válasz
TazLeacher #40785 üzenetére
Kvázi ebből élnek, uh igen.
-
Polllen
félisten
Használ vki itt Google currents-t? Nálam nem akar frissíteni semmit. Pl. rss olvasóban látok egy új hírt szeretlekmo-ról, ez meg órákkal később sem hoz új cikket:/
-
Polllen
félisten
Sziasztok,
tudnatok adni pulse-ra vmi jo alternativat? Nagyon bejon a progi, de sajnos eleg csunyan megakasztja az xTab 70-m 2.3 meg 4.0 alatt is fel nap utan ha ki-be lepegetek belole. Altalaban restart segit...:/
Koszi!
-
Polllen
félisten
Sziasztok,
tudnátok ajánlani egy jó rss olvasót?
Ha tud google reader-rel szinkronizálni az csak előny, mert akkor kindle-n is le tudom csekkolni... -
Polllen
félisten
válasz
Adamis #37877 üzenetére
Már meg is van...
"Magyar Anysoft Keyboard" A csomag neve. Ezt kell feltenni a play-ről. Kapsz 9 új billentyűzetet. Ebből én kiválasztottam egy alap 3 soros qwertz-t virtuálisnak, meg magyar tablet-t, így ha gépelni akarok ez utóbbi, ha pötyögni, akkor meg előbbi. Így már OK.
Ahogy a kolléga is írta, tökéletesen megy a magyar bill. kiosztás, de nulla és az í elérése kicsit macera... -
-
Polllen
félisten
Sziasztok,
készített már valaki magyar bill. kiosztást external bill-hez? Ha igen, nem állnék neki...
-
Polllen
félisten
Sziasztok,
kellene egy kis segítség, 2.3.4 alatt ha felrakom a flashplayert, a youtube videokat böngészöböl nyitja meg a rendszer, nem a youtube app-bol... elég idegesitö...
Van erre megoldás?
-
Polllen
félisten
Üdv,
abban kellene egy kis segítség, h hogyan lehet opera mobile-ban url-t másolni a címsorból... Android 2.3.4, kijelölni ki tudom, de aztán semmi opció másolásra...
UPDATE:
Közben megtaláltam...a keretkre kell hosszan nyomni, nem a címre... -
Polllen
félisten
Sziasztok,
van lehetőség az alap android billentyűzethez letölteni magyar szótárat? (hun ime név alatt fut és a wayteq tabomon a szótár tök üres...
Vagy töltsek le egy bill. progit, amiben van?
-
Polllen
félisten
Nem tud vki egy jo bomberman jatekot? Vagy futassam dosboxban az eredetit?
-
Polllen
félisten
válasz
Tesztelo.hu #17482 üzenetére
Egyik sem ingyen teszi ezt...
-
Polllen
félisten
válasz
atillaahun #15830 üzenetére
Szerintem ezeknek a kritériumoknak csak a lastpass felel meg, de itt minden információt alapértelmezetten felhőben tárolnak, természetesen titkosítva.
-
Polllen
félisten
válasz
Dark Archon #15533 üzenetére
Ha valóban biztonságos jelszavakat akarsz használni és különbözőeket, elég necces mindet fejben tartani...
Persze ez nem azt jelenti, hogy
1. kétes eredetű szoftverre kell bízni az információkat
2. mindenféle jogosultságot kell neki adni -
Polllen
félisten
válasz
CoolBoy323 #15266 üzenetére
Bal felső sarokban van egy local felirat. Arra ráböksz és feljön a lan/ftp/bt/net opció.
Nálam a jelszóval védett megosztáshoz is minden gond nélkül hozzáférek.
-
Polllen
félisten
válasz
flash- #14861 üzenetére
Notebook-n tudsz létrehozni ad-hoc vezeték nélküli hálózatot, erre tudsz csatlakozni a mobillal.
Ezután - sztem - a TeamViewer a legjobb, de bármilyen más vnc progi megteszi. Ezekhez mindig kell az asztali gépen is futtatni vagy a teamviewer-nek (én a mobilt használom, nem kell telepíteni) vagy vnc szervernek..
Vagy ha esetleg csak egy adott progit akarsz irányítani (pl. vlc player, foobar) van a marketen "távírányító" ezekhez.
-
Polllen
félisten
válasz
schawo #14006 üzenetére
Egy defy meg akg 514 és lehet hallani a különbséget, ha van hozzá füled.
Más: A Go launcher EX-ben be lehet állítani a home screen-k folyamatos scrollozását? (vagyis hogy ne legyen vége? Launcher pro-ban megtetszett, de ott kb. minden második opció fizetős lenne, uh szerintem hanyagolom.)
-
Polllen
félisten
válasz
atillaahun #13877 üzenetére
Azért a jogosultságokat nem kellene ennyire elbagatelizálni...
Láttam már olyan stoppert a marketen, ami mindenhez kért jogosultságot... -
Polllen
félisten
Én a market-ből szedtem le és csak azért, hogy flac-t hallgassak rajta...
1 hónapja sem lehetett. És igen, először elkezdődött ez az idegesítő reklámosdi, aztán egy idő után, amikor azt nyomtam nem veszem meg, szépen kilépett.
Megvenni biztosan nem veszem meg, mert szerintem túl "digitális" a hangja, még kikapcsolt EQ mellett is. A CMP meg andless hangzása nekem jobban tetszik.
Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Mini-ITX
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest