Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz sbazsi #135207 üzenetére
Korábban én is úgy voltam vele (talán okkal, talán nem), ezeket érdemes kapcsolgatni, hogy tovább bírja az akku. Nem tudom, hogy mennyire készülék és Android verzió függvénye, a jelenlegi eszközeimen semmit nem számít, ha folyamatosan megy a mobilnet és a wifi. A bluetooth vonalról nem tudok nyilatkozni, de a GPS-szel az a tapasztalatom, hogy ha nem dolgozik, nem is növeli a fogyasztást. Egy normálisan megírt alkalmazás csak akkor aktív, ha használod, azaz ha ki van kapcsolva a képernyő, akkor nem, így az általa bekapcsolt GPS is kikapcsol. Tehát nem okoz extra fogyasztást.
:a:
-
kaciokos
őstag
válasz sbazsi #135207 üzenetére
Ha viszont nincs root, akkor én a helyedben azt csinálnám, hogy ha úgyis főleg otthon használod a tabletet, akkor a helymeghatározást és a mobiladatot tartsd kikapcsolva, a BT nem fogyaszt sokat, pláne, ha nem csatlakozik semmihez, a WiFi meg a legtöbb tableten beállítható, hogy kikapcsoljon, ha kikapcsolod a képernyőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest