Hirdetés
- Amazon Kindle
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
rgeorge
addikt
válasz ktomcat #174022 üzenetére
Akkubattery-nek van widgetje? GSam-ról: én azt használtam évekig, de le kellett váltanom, mert lefagyott egy éve talán, nem is frissült, gondoltam, hogy idő után el fog tűnni. BatteryGuru van, de az is néha megzavarodik, és nulláról kezd számolni mindent.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
addikt
-
addikt
válasz ktomcat #174053 üzenetére
Akkor ez egy crdroid feature valószínűleg, de a navigációs gombok is olyan furcsán a kép közepére vannak sűrítve, ezért gondoltam, hogy valami nagy kijelzős készülék.
A KSU miben tud többet, mint a Magisk?
Azt olvastam nem mindennel kompatibilis.Call recordingra én BCR-t használok, ADB-vel telepítve, bár létezik Magisk modul is belőle.
-
addikt
-
ktomcat
senior tag
válasz ktomcat #174022 üzenetére
Nos a tegnapi nap margójára, összehasonlításképp a végeredményeket küldöm lentebb, a jelentős screen on time eltérések hátterében az áll, hogy vezetéknélküli android auto-val mentem pár órát, és (mint utóbb kiderült), van amelyik alkalmazás kijelzőidőnek számolja, valamelyik nem (batteryguru - az idle drain-en meg is látszik, illetve az android auto-t nem is mutatja hogy használtam volna..) Úgyhogy ezek alapján hiába kerül(ne) annyiba amennyi, nem érné meg a pénzét. Az accubattery egy idő után "szinkronba" áll az FKM-el, csak tudnám miért nem a valóságot mutatja mindig.
Statusbar, battery usage:
batteryguru:
Accubattery:
Pedig a batteryguru UI nagyon tetszett
-
addikt
-
ggeleven
őstag
válasz ktomcat #174018 üzenetére
1 hónapja már emlegették redditen és itt is kereste már más pár hete. Gondolom nem feleltek meg avagy nem akartak megfeleleni valami még újabb fejlszetésnek, amit megkövetel a gugli és ez lett a vége.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
MODERÁTOR
-
cidalain
veterán
válasz ktomcat #154900 üzenetére
nem mintha, hanem tényleg te vagy a küldő.
oké, nem fizikailag te küldöd, de biztosan egyszer engedélyeztél, hozzájárultál, hogy valami 3rd party szar ilyet küldjön a nevedben.
szerintem nézd meg hogy az insta appban van e valami olyan ami hozzáférhet az adataidhoz. ha van, akkor gyomláld ki. és ezután alap, hogy jelszót cserélsz.update: bocs, nem frissítettem, már rég megoldódott.
@crok
nem kell mindenhol jelszót cserélni, hanem csak ott ahol ugyanezzel az azonosítóval (email cím), ugyanezt a jelszót használja. bár manapság az ember minden egyes helyen külön jelszót használ, az egyenjelszó gyakorlatilag lábtörlő alá rakott kulcs[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest