Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Fujifilm X
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Milyen széket vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Williamgrant #161822 üzenetére
Érdekelne, hogy ebben a logikában hol van egy grapheneOS szerinted!
-
svgyula
addikt
válasz
Williamgrant #161822 üzenetére
Szabadna megkérdeznem azt, hogy ezeket az utasításokat milyen betöltött pozícióból adod? Te vagy a szólásszabadság és a szabad vélemény cenzúrája bizottság elnöke netán? Vagy csak önkéntes cenzúrázó?
De ha már itt tartunk mesél el, hogy hol olvastad azt "hogy én ajánlok bármit"? Értelmezd már még egyszer legyél szíves! Ott van zárójelbe "(nálam)" Senkinek semmit nem ajánlottam! Az ha belinkelem amit használok értelem szerűen nem azt jelenti, hogy ajánlom! Azt írtam le tényként én mit használok!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest