Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhata
senior tag
válasz
atillaahun #45282 üzenetére
Semmit sem vett fel.
Ellentétben a Call recorder pro mindent. -
Balazska15
senior tag
válasz
kromatika #43797 üzenetére
Remélem dokee78 nem sértődik meg, ha megosztom az ő módszerét amit nekem is javasolt, tökéletesen bevált. Szótlanul fut a háttérben minden hívást rögzít és észrevehetően nem meríti az akksit.
,,Töltsd le az Alsa Mixert.
Indítsd el,adj neki Root jogokat utána kér valamit azt telepítsd.
Utána telepítsd a Call Recordert.
Indítsd és root jogokat adj.
Ezután tökéletesen működik." -
Oldman2
nagyúr
válasz
vadasz70 #43707 üzenetére
Használd az Another Call Recorder - ACR-t, nálam tökéletes.
-
Balazska15
senior tag
Tudnátok mondani olyan alkalmazást ami felveszi a hívást? Eddig a Call Recorder alkalmazást használtam, de most valami miatt semmilyen beállítással sem akar működni, fontos lenne, hogy mindkét fél hangját rögzítse. Köszi előre is!!
-
dokee78
félisten
válasz
Oldman2 #41496 üzenetére
Ezt a call recordert e-nélkül biztos nem használtad,mert nélküle nem indul el.
Nem kell millió dolgot állítani.
Felrakod a Call recordert,elinditod.
Észleli,hogy nincs Alsa Mixer,feldob a Play Áruházba,telepíted az Alsa Mixert.
Root jogokat megadod és működik.Ez az egy hívásrögzítő alkalmazás ami nekem 100%-osan működik.
-
7Sony7
addikt
válasz
Rimuru #41509 üzenetére
Köszi! Nem sokat értettem belőle, ezért felraktam a telóra. Gondoltam, ez sem lehet sokkal nehezebb, mint egy hangkártya beállítás. Frászt! Százmillióféle izét lehet állítani, dehogy piszkálok én bele!
Mit lehet itt állítani egy call recorderhez? -
dokee78
félisten
válasz
albinolynx #38694 üzenetére
Van pár Call Recorder.
-
albinolynx
senior tag
-
ottoyes
senior tag
Hali!Régóta keresek egy jó kis progit,amellyel a beszélgetéseimet tudom rögzíteni...kevés sikerrel.Mindnek volt valami kínja...hívott hallható,hívó nem,és fordítva..volt olyan is amelyik működött,aztán meg nem
A lényeg:rátaláltam a Automatic Call Recorder Pro v3.6 progira,amely full jól működik....ha engem hívnak.Ha én kezdeményezem a hívást,akkor"a rögzítést egy másik hangrögzítő program akadályozza"hibaüzenettel rögzít ugyan,de ezt utánna nem lehet meghallgatni...mi lehet a gond?Vagy melyik progi?Kitalálható,hogy melyiket nem komálja anélkül,hogy egyesével levenném a többi progit?
Köszi a segítséget! -
dokee78
félisten
Na megtaláltam az egyetlen jól működő hívásrögzítőt,igaz drága.
-
MurdR
veterán
válasz
fireman123 #37397 üzenetére
Call Recorder Pro.
-
R19
senior tag
Android 4.3-ra létezik működő call recorder?
-
tonyqa23
senior tag
A hibernált appok nem futnak a háttérben. De simán el tudod indítani a programtárból, mintha nem is lenne Greenify. Simán rákattintasz a Facebookra és elindul, nem kell belépni a Greenify-ba. Azt az egyet nem tudom neked megmondani, hogy mikor bejövő hívásod van, hogy akkor mi a szitu, mert még nem használtam ilyen call recordert. Ha idáig bejövő híváskor automatikusan minden jelzés vagy felugró ablak nélkül rögzítette a beszélgetést, akkor nem tudom, h hibernált állapotból felébred-e a híváskor és rögzít-e. Próba cseresznye.
-
bacus
őstag
Nem igazán értem, hogy milyen call recordert szeretnél.
Ahhoz, hogy a lehetőség meglegyen, hogy felvehess egy beszélgetést, futnia kell a szerviznek, főleg ha ALSA-n keresztül veszel fel és nem nativan támogatja a kerneled.A felvétel csak akkor megy, amikor te kézzel elinditod, vagy a szűrésnek megfelel.
Mi zavar? Az értesitési ikon kikapcsolható, természetesen hivás alatt megjelenik, de hát akkor a fülednél van a telefon a legtöbb esetben
, igy nem látod.
Én sok ilyet kipróbáltam, ez a legjobb ! Én úgy szűrök, hogy minden ismeretlen szám (vagy privát szám) hivásait vegye fel, ill. azokat amiket beletettem egy google cimkébe. (nem csak a lokális groupokat kezeli).
-
tonyqa23
senior tag
válasz
LonGleY #34689 üzenetére
Ja, de aki itt ajánlgatta, rendesen ki is hangsúlyozta, h a 6.5.7-es verza műxik jól.azóta van már 8-as meg 9-es végű, még nem próbálgattam, de ez a 7-es tuti,h jól műxik, mert akárhányszor jön levél a gmail-emre, akkor az IM+ is jelzi, + a skype ismerőseim belépését is.
vanni:
Ennyi pénzért már működhet is jól az a call recorder, bebaszna,ha két és fél ruppóért nem csinálna semmit...
-
Jazz
veterán
-
sajtee
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy már többször volt kérdés, de...
Valaki tud valami működő hívásrögzítő app-ot androidra?
Eddig az Auto call recorder-t használtam, eléggé bevált.
Felraktam pár hete a CM 10.1-et, azóta nem rögzít. Leszedtem még egyet, amiről nem hallottam, de csak csönd van. Próbáltam minden beállítási lehetőséget, minden fájltípust.
Olyan kellene, amit csak letöltök, aztán nem kell vele semmit csinálnom, rögzít mindent, lehetőleg nem túl nagy fájlokkal..
Egyébként egyáltalán nem szeretném felhasználni a felvételeket (tudom, hogy tilos rögzíteni), minden ismerősöm tudja, hogy eddig is megvoltak a hívásaink felvételei, volt már, hogy kellett..
Láttam, írtátok, hogy talán olyan kernel kellene, ami alapból támogatja a kétoldalú hívásrögzítést. -
MurdR
veterán
válasz
Dreadloord #21887 üzenetére
Call Recorder Pro.
-
peter76bp
aktív tag
Call Recorder tud automatikusan felvenni root nélkül is, de felhőbe feltenni nem tudja.
-
blt.62
őstag
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Felraktam az "Auto Call Recorder"-t az SGS3-ra de sajnos felveszi azokat a hangokat és zajokat is amik a valós mobil beszélgetés alatt vagy addig hangzik el amíg kicseng a mobil. Viszont a vonal másik végén a hang nagyon halk alig hallható. Mitől lehet ez?
Tudnátok esetleg másik olyan hangfelvevős programot,ami tökéletesen működik,esetleg magyar menüs,és nem csipog a hívás alatt? -
blt.62
őstag
Mitől lehet az, hogy a hangrögzítő felveszi valamiért a híváson kívüli beszélgetést is. Hívtam a lányom és amíg kicsengett a hívàs, addig vette azt is amit mi beszéltünk a hívás alatt. Ez miért lehet?
Auto call recorder van fent SGS3-on. -
ncc1701
veterán
válasz
blt.62 #20371 üzenetére
Egyedül a magyar nyelvet nem tudja: Auto Call Recorder
-
bacus
őstag
válasz
pepe091 #19610 üzenetére
Köszönöm, bár válaszod nem volt kedves és megértő
, de mégis ez segitett a legtöbbet.
Két alkalmazás is van, amit most visszaigényeltem, az egyik egy tasker plugin, aminek nem volt trial verziója, dropbox syncet csinált volna, de 3 perc várakozás után, hibaüzenet, igy kifutottam az időkeretből, ez 1,5 dollár volt, azonnal vissza adták az árát.
A másik program az NG Call Recorder, magyar értékelés nem volt ( a többit meg alapból nem látom), a demóját letöltöttem, és látszólag működött is, azaz felvette a beszélgetés mindkét oldalát. Egy fél óra probálgatás után megvettem. Az első szar másnap jött, mert újra inditva a telefont, kiderült, hogy az alkalmazás nem indul el magától. (ez nem akkora probléma, hiszen nálam ritka esemény egy telefon újrainditás). Tasker használóként pár kattintás után újrainditás után tasker inditotta az appot, probléma letudva, viszont hétvége volt, nem igen volt sem bejövő, sem kimenő hivásom. A második pofon akkor jött, amikor egyszerüen nem csörgött a telefon véletlenszerüen embereknek. Az egyik a testvérem volt, akinek aznap volt a születésnapja, először azt hittem, hogy valami beállitás ez, hogy a születésnaposoknak más a csengőhangja
. De másnap már nejemnek sem csörgött, pedig neki nem volt szülinapja.
Googli turizás után, tele van elégedetlen felhasználóval a net, nem is értem, hogy miért hagyják fent a playen az ilyet.Uninstall megoldotta, viszont már 3 v. 4 nap telt el a vásárlás óta. Kiváncsi vagyok, hogy ezt visszatéritik e.
-
Outlander
addikt
Üdv.
4.0.4-es androidra (zte blade 3) kellene egy automata hívásrögzítő..
Csendben tegye a dolgát, értelmes minőségben rögzítse az én és a hívó hangját...
Az autó recorder nem jó, mert vagy vagy, az all call recorder visszhangzik és/vagy iszonyat rossz a minőség, ezeken kívül kellene...
-
Wolf-15
tag
Call recordert használ valaki?
Melyik a jó, használható?
Én az Auto Call Recorder-t próbáltam , De 3-ból csak 2-t vett fel, azok is iszonyatosan halk felvételek.
Szóval kuka.
Mit javasoltok? Az se baj ha fizetős, csak jól működjön az LG L9-en. -
karcsi3
tag
Nem tudtok-e vmi call recordert ajánlani ami veszi mind a két fél hangját de nem kell hozzá root az m1 h fizetős-e vagy sem.
-
Des1gnR
őstag
Nálam az All Call Recorder tökéletesen veszi mind a két fél hangját, nem a mikrofonon keresztül, de ezt a beállításokban ki kellett pipálni
-
oncsi
őstag
Valaki mondja el legyenszíves, hogy milyen technikai oka van annak, hogy nincs normálisan működő Call Recorder.
A 2002-ben vet Motorola MPX 200 pl. tökéletesen működött ezen a téren is.
Azóta több rendszerben is próbálkoztam, de mindig csak fél megoldásokat találok rá. Pedig fontos program lenne nagyon nekem. -
fdisk
őstag
Tud vki olyan call recordert ami NEM rootolt telón működik,és vonalból vesz fel?(evo3d)
-
gabe_
őstag
Én az All Call Recordert használom, ajánlom: egyszerű, mindkét fél hangját felveszi kihangosított beszélgetéskor is.
-
winotto
tag
Xperia P m van.
Auto Call Recorder-t használok de néha panaszkodnak hogy visszhangosan hallják magukat vissza az én oldalamon mindig tisztán szól.Ha bekapcsolom a kihangosítót akkor megszűnnek a panaszok és újra tisztán hallanak ők is .Nem mindig de sajnos elég gyakran előforduló jelenség ez.
Csakis a kihangosító használata nélkül fordul elő
Szeretem ezt a progit nem szívesen válnék meg tőle,mivel a FOTÓKAT is kirakja és könnyen azanosítható utólag a hívás stb.
Esetleg másnál is előfordult már ilyen vagy tudtok ajánlani valami hasonló call recordert.
Már újra húztam a Romot is mert gyanitom nem a progíval van a hiba.
Van valami ötlete valakinek?
Próbáltam már párat és vagy nagyon gagyi volt vagy szintén visszhangos volt a beszélgetés -
dokee78
félisten
válasz
coolpet #9109 üzenetére
Próbáld ki ezt:Auto Call Recorder
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Milyen call recordert javasoltok Vodafone smart -ra?A legtobb csak kihangositva mukodik es ugy is eleg gagyi hangot vesz fel
Koszi!
-
bébi67
aktív tag
válasz
Keresztapper #7409 üzenetére
Szia Keresztapper !
A Call recordert letöltöttem. A beállításoknál monó-ra és phoneline-re állítottam és így működik. Hála istennek nem kell adb-n csatlakozni, mert fogalmam sincs, hogy mi az.
Köszönöm a segítséget, megoldottad a problémámat.ui.: sony xperia s a teló és ICS 4.0.4 a rom Buildszám: 6.1.A.2.45
-
zhata
senior tag
válasz
laci laci #6931 üzenetére
"Mert neked van olyan progi amely szépen felvesz?"
Azt nem mondtam hogy szépen, de hallhatóan. (Auto call recorder).
Csak azt szeretném tudni, hogy van-e olyan progi vagy eszköz, ami egy előre megírt (kitalált) szöveget a hívás elején bemond. (Pl. A telefon minden hívást rögzít.) -
dokee78
félisten
Akik szeretnek csemegézni,ezek a jelenleg telepített appjaim:
A gyári appok nincsenek benne.
A NO WAREZ szellemében!-aCalendar
-AdAway
-Alarm
-All That Recorder Lite
-Angry Birds Star Wars
-Árfolyamok
-Battery Widget
-Beautiful Widgets
-Bluetooth File Transfer
-Call Meter 3G
-Camera ZOOM FX
-Camscanner
-Cerberus
-ClockWidget for ICS
-Chat.hu
-ClockQ
-COL Reminder
-DroidSail App2SD Lite
-Dropbox
-Fekvőtámasz
-Felülések
-Fordító
-Foursquare
-GPS Státusz
-Hybrid Stopwatch
-Instagram
-Kids Lock
-K-9 Mail
-Lock Pattern OnOff
-Mercury Messenger Free
-MetroStation icon pack
-MobiCalc Free
-MX Player
-Opera Mini
-Picsay Pro
-Pocket
-Quickpic
-SD Maid
-Shutdown Start Remote
-Smart Office 2
-SMS Backup
-Soundhound
-Swiftkey 3
-TElvira
-Total Commander
-TubeMate
-Watch Beep
-Widget Locker
-Wifi File Transfer
-Wikipédia
-WinZip
-Youtube Remote
-Zedge -
dokee78
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hővezető paszták
- Milyen routert?
- Nyomtató topik
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest