Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
Hi,
1 kérdésem volna, Droidspecifikusnak tűnik

JAVA fejlesztői ismeretem van némi, gondoltam írok egy egyszerű android appot (tudom máshogy is meglehetne oldani egyszerűbben).
Lényege:
- Egy edittext tartalmát módosítja a JAVA kód
- start gomb
- stop gombStart gomb hatására egy szál tulajdonságokkal rendelkező osztályt indítok ami 10ms-ként módosítaná az edittext tartalmát, létrehozva egy kvázi stoppert.
A szál működik.
Amikor az edittext tartalmát annak setText() metódusával módosítaná a szál (minden 10.ms-ban) fatális tévedéssel elhal a program.Ha a szál csak számlálgat magában és egy onclick eseményre frissítem be az edittext szövegét akkor az frissíti az edittext tartalmát hiba nélkül.
5let?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- WD Purple 4TB HDD (WD40PURZ) 100/100
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest