Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Horv

csendes tag

válasz Horv #3328 üzenetére

Bocs a dupláért:

Asszem megoldottam, rossz flagekhez adtam a libeket :DDD :DDD
    Habár az android.mk fájl mintha ott se lenne, mert nem nagyon veszi figyelembe mit szerencsétlenkedek benne...
    Viszont most a studio mindig más toolchainnal fordít, és sosem a jó mappában keresi a libet, pedig beállítottam az összes arch mappáját :W

Nem tudjátok, hogy lehetne beállítani android studioban melyik toolchaint használja az ndk?

• Horv

csendes tag

Sziasztok!

Androidra és iOS-ra szeretnék egy alkalmazást, amit C++-ban írok meg. A wrappert a dropbox djinniével generáltatom, és eddig nincs is gond, viszont cpp oldalon használom az openssl könyvtárat. Lefordítottam armeabi, armeabi-v7a, x86 és mips archokra az openssl-t, és meg vannak a .so fájlok. Viszont az NDK-ban nem nagyon vagyok otthon, és nem tudom, hogyan lehetne linkelni az openssl könyvtárat.

Így néz ki az Android.mk:

LOCAL_PATH := $(call my-dir)
    include $(CLEAR_VARS)

LOCAL_MODULE := libssl_jni
    LOCAL_C_INCLUDES += $(LOCAL_PATH)/include/openssl
    LOCAL_LDLIBS += -L$(LOCAL_PATH)/../libs/system
    LOCAL_SHARED_LIBRARIES := libandroid libdl libz libcrypto libssl
    LOCAL_LDLIBS += -landroid -ldl -lz

include $(BUILD_EXECUTABLE)

a build.gradle-be hozzáadtam a flagekhez az -lssl-t és -lcryptot, illetve a könyvtárakat is ahol keresse a linker.

De így is valamiért folyton undefined reference-t kapok minden SSL-s függvényre.

(Android Studio 1.3 stabilt használok 2.5-ös gradle-vel)

iOS-on sikerült életre kelteni az appot, a cpp és az ios-ra fordult openssl jó és tudja linkelni is, de az android nem akar összejönni...

Csinált valaki valami hasonlót, van valakinek valami ötlete?

Új hozzászólás Aktív témák