Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bruce1967
tag
Sziasztok!
Error:Execution failed for task ':app:transformDexWithDexForRelease'.
> com.android.build.api.transform.TransformException: com.android.ide.common.process.ProcessException: java.util.concurrent.ExecutionException: com.android.dex.DexException: Multiple dex files define Landroid/support/design/widget/CoordinatorLayout$1;Ezt hogy lehet orvosolni?
-
Bruce1967
tag
Vkinek van facebook.dev felhasználoja és payout adatai ugy hogy nincs is cége?megmerjem csinálni?
-
Bruce1967
tag
köszönöm!
Az egész lényege annyi,hogy egy saját messenger appot szeretnék,egy navigation drawer activityvel de ez most még lényegtelen.csináltam elé egy Login(empty) Launcher, activityt hogy ha azon elfogadja a bejelentkezést akkor értelemszerűen lépjen tovább a messenger navdraw activityére.Mostmár odáig eljutottam hogy nem áll le,behozza a Login activitymet a gombokkal,viszont mikor rámegyek hogy bejelentkezés,fiokot választok és utána nem történik semmi magyarul nem jelentkezik be és még az android studioban is ki van irva hogy login failed pedig van internet permissionom is mert azzal kezdem általában az appot.A futtatásrol annyit hogy mivel amd-s vagyok belső emulatort az sdk nem enged felrakni,igy egy m4 aquán tesztelgettem ami a sajátom volt amig el nem adtam és a helyette levő honor 8 at valamiért nem ismerte fel a studio pedig benn van a debug mod, igy csak ugy tudtam tesztelni ha kiirattam apk ba onnan a telora és telepités,tegnap annyival könnyebb lett hogy barátnőm odaadta a nem használt m4 aquáját igy azzal tudom futtatni, app playerben a nox app playert használom de nem nagyon vagyok oda értük
-
Bruce1967
tag
A lényeg az hogy rányomom hogy generate signed apk akkor hiba nélkül kiirja viszont telefonra telepitve leáll azonnal és kidob
-
Bruce1967
tag
Sziasztok! Megcsináltam egy firebase google sign in-t , és tudja valaki mi lehet a hiba ha mikor megnyitom az appot mindig leáll pedig gépen futtatásnál nincs semmi hiba?
-
Bruce1967
tag
Mennyibe fáj egy kereskedői fiók?
-
Bruce1967
tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
miért? és mi lenne a nem gány megoldás?
-
Bruce1967
tag
Sziasztok! Nav draw activityben hogy lehet megcsinálni hogy a menüböl ne csak fragmentet lehessen elöhivni hanem hogy egy uj activityt nyisson?
-
Bruce1967
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Az IAP nál ki lehet valahogy kerülni a google kereskedői fiókot?
-
Bruce1967
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Akkor a replacet cseréljem ki addra?
-
Bruce1967
tag
Sziasztok! van egy navigation draweres appom, a problémám a következő: vannak a fragmentjeim és vagy a content_main, ha a content_mainre rakok pl egy orát és rákattintok egy pl szöveget tartalmazo fragmentre akkor ugyan ott a szöveg de ott van mögötte az ora is,hogy tudnám azt ugy megcsinálni hogyha rákattintok egy fragmentre akkor az ora már ne legyen ott mögötte?
-
Bruce1967
tag
Sziasztok! csináltam egy appot működik meg minden, de hogy kell azt beleirni vagy hova milyen parancsot kell ahhoz irni hogy áthelyezhető legyen minden az sd kártyára?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
26 volt a targetsdk és 27 es volta recycle view a gradle-ben