Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Tovább tudom finomítani a kérdést:
- A ListFragment MINDIG EmptyView-val indul, csak később készíti el a listát; gondolom, amikor a CursorLoader betölti az elemeket.
- Ez a második lépés kizárólag abban az esetben történik meg, ha a ListFragment először indul, vagy kiadom a ...getContentResolver().notifyChange(uri, null); parancsot. Az uri praktikusan bármi lehet, egyetlen elem, vagy az egész tábla, ez mindegy.
Enélkül elakad az EmptyView-nál.
- Ha debug-ban megyek végig a Fragment részein, akkor NEM jelenik meg az EmptyView, az onLoadFinished már korábban lefut, és az eredmény (Cursor) már fel van töltve.Megoldásként azt tudtam megtenni, hogy a fenti notifyChange parancsot minden - módosítás nélküli - visszatérés esetén kiadom. Ez azonban szerintem nem helyes technika. Másrészt szeretném tudni, hogy mi történik, hol a hiba. Minden ötletet szívesen várok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest