- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
Egy applikációmról videós bizonyítást kértek, hogy mi szükség van Service módban (activity nélkül is működő) a GPS adatokra. A program egy sport tracker volt, ahol nem lenne jó, ha a futó félúton véletlenül kilőné az app-ot. Szintén így jártam egy árúszállítós appal, ahol valaki bejárja az útvonalat, és utána a frissen felvett sofőrt nem kell betanítani, hanem a fenti program végig navigálja az útvonalon. De abba is belekötöttek már, hogy ha a kért engedélyeket a felhasználó nem adja meg, akkor én egyszerűen kiléptettem a programból, na ez szabálytalan, mert alternatív lehetőséget kell nyújtanom neki arra az esetre is, ha ő nem ad meg valamilyen engedélyt. Már minden appom valamilyen okból inaktívvá tettek a Play-en, de már nem érdekel....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- HP Probook 450 G4,15.6",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest