Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
Egy applikációmról videós bizonyítást kértek, hogy mi szükség van Service módban (activity nélkül is működő) a GPS adatokra. A program egy sport tracker volt, ahol nem lenne jó, ha a futó félúton véletlenül kilőné az app-ot. Szintén így jártam egy árúszállítós appal, ahol valaki bejárja az útvonalat, és utána a frissen felvett sofőrt nem kell betanítani, hanem a fenti program végig navigálja az útvonalon. De abba is belekötöttek már, hogy ha a kért engedélyeket a felhasználó nem adja meg, akkor én egyszerűen kiléptettem a programból, na ez szabálytalan, mert alternatív lehetőséget kell nyújtanom neki arra az esetre is, ha ő nem ad meg valamilyen engedélyt. Már minden appom valamilyen okból inaktívvá tettek a Play-en, de már nem érdekel....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- ZIDOO médialejátszók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GTA V
- További aktív témák...
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- ASUS ROG Swift PG32UCDM QD-OLED 4K 240Hz gamer monitor eladó / BOLTI ÁR 500E+
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- HP OmniBook 7 Flip 2-in-1 Next Gen AI Laptop, BONTATLAN, VADIÚJ!
- Gyári Garanciás Samsungtól vásárolt 12GB/512GB Titanium Yellow S24 Ultra
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest