Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Karma #2710 üzenetére

Jogos. Akkor inkább vázolnám, hogy mit szeretnék, hátha van jobb ötleted a megvalósításra. Két project -ről lenne szó. Az első egyszerű. Tárcsázóból indítok egy hívást. Nincs alapértelmezett hívóalkalmazás, ezért minden alkalommal bökdösnöm kell. Ezt szeretném automatizálni úgy, hogy megadott szempontok alapján automatikusan a megfelelő alkalmazással induljon a hívás. Pl. Wifi kapcsolat esetén MobileVoip, egyébként Telefon (vagyis GSM).
    A másik egy kicsit összetettebb. Offline hangvezérlés, előre rögzített hangmintaegyezés alapján. Ennél a hívás nem hívás. Csináltam egy kis videót a működéséről. A Voice Speed Dial sajnos, csak két dolgot tud indítani a hangminta alapján. Hívást (a választómenüt dobja alapértelmezett híjján) és alkalmazást. Már próbálkoztam a fejlesztőnél egy Tasker beépülő ötlettel (ezeket a Robot is kezeli), de nem volt pozitív reakció. Jelenleg úgy működik, hogy minden parancs egy névjegy "fake" telefonszámmal. A kérésemre Tamás beépített egy funkciót a Robotba, ami nagyon korai szakaszban megszakítja a hívást. A "fake" szám alapján pedig azonosítja az elvégzendő műveletet. A bibi az, hogy csak GSM hívás esetén működik. Tehát csak hanghívásra alkalmas droidon. Ezért gondoltam egy olyan "hívóalkalmazásra", amit a hanghívóban ki tudnék választani, de hívás helyett, közvetlenül a Robotnak küldi az utasítást.

Új hozzászólás Aktív témák