Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Először is mindenkinek köszönöm a GIT-es útmutatókat; kezdem átlátni, hogy mit is kell csinálni. Kis trouble, hogy itt proxy mögött vagyok, de sebaj, majd otthon linux alól. Mellékesen jegyzem meg, hogy az AIDE tableten (használja vki?) elvileg a menüsorból tudja az egészet, ezért gondoltam hogy könnyebb lesz. ((Igaz, még azt sem próbáltam, csak láttam)) Köszönöm!

to Sianis:
Szerintem az a hiba, hogy a BackStack NEM a fragmentet, hanem az oda vezető utat tárolja. A->B azt jelenti, hogy az A-B replace kerül a stackra. Amikor ezt C-ről hívod, akkor - elvileg - a B->A replace-t végzi el újra. Nagy a gyanúm, hogy a lejátszás már ott elakad, hogy nincs meg a B fragment. Replace-t én ugyan ritkán használtam, de ha kettébontod remove-ra és add-ra, akkor talán könnyebb felderíteni a hibát.
Én azt gondolom, hogy az add(B) részt felesleges a Stackra tenni, csak a remove(A)-t tedd rá! Ha ezt a tranzakciót játszod vissza, akkor - elvileg - meg kell jelennie A-nak. Elvileg. És szerintem. De nem tudtam kipróbálni.
((Bocs, még annyi, hogy természetesen a remove(B) és remove(C)-re is szükség van a megfelelő helyen, csak nem a visszapörgetésben.))
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest