Hirdetés
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
1. SDK managerben az adott platform alatt van olyan pont, hogy Intel System Image. Ezt kell letölteni az inteles emulátorhoz.
2. Alapesetben csak egy futtatást kell nyomni Eclipseben, és magától lefut az undeploy/deploy és run/debug, a kézzel másolgatást valóban el kell felejteni. Ahhoz, hogy az ADB lássa a készükéledet, egyrészt engedélyezni kell a készüléken amit megtettél, másrészt a megfelelő drivert is fel kell tenned a gyártód oldaláról.
3. Ezek szerint nem látja az ADB a készülékedet. Biztonság kedvéért az adb devices paranccsal megnézheted, hogy látja-e.
4. Jól értem, hogy full android kezdő vagy? Sztem ne gesztusokkal próbálkozz, egy alap kis kattinthatós példát rakj össze először. A gesztusoknál már meg kell érteni az Android képernyőeseménykezelését, amely annyira nem is egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest