Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, én is így csináltam végül, köszönöm a segítséget. ((Sőt, a nagyon kevés különbözőséget mutató osztályokból készítettem egy Factory-t (ha jól értelmeztem a leírásokat); hiszen ott csak "belső" különbségek vannak, kivülről (pl. az activity felől) mindegyik csak egy típusos ListFragment.))
Hadd legyek mégis az ördög ügyvédje. Ha az osztály absztrakt, akkor csak a leszármazottakon keresztül valósulhat meg, nem? Akkor sem tudhat a gyerekeiről? Pontosabban csak absztrakt metódusokon keresztül írhatja elő, hogy mit csináljon meg a leszármazott? Teszem azt, szükségem lenne egy állandóra (pl. a LOADER_ID-re, amelyik minden leszármazottban egyedi). Vagy a leszármazott osztály nevére/példányára, mint az előbbi példában (amit egyébként tanácsodra elvetettem). Annak alapján, amit olvastam, a kérdés költői, mert úgy tűnik, nem tudhat. Csak épp nekem ez nem tűnik logikusnak. De elfogadom, hogy így van, és bocs, hogy tudatlanságból kötözködöm.

Az útmutatást pedig tényleg nagyon köszönöm, mert most nem csak működik a kód, de "szép" is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi belépő szinten
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest