Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• thon73

tag

válasz WonderCSabo #1435 üzenetére

Köszönöm a segítséget, és a sok olvasnivalót! Megint sokat tanultam, és legalább látom, hogy jó irányban kezdtem tapogatózni. :)
    Helyesebb lett volna talán a teljes problémát leírni (és ez absz. android): Egy összetett adatbázisban több, egymásra hivatkozó tábla van. Class A,B,C... mindegyike egy egy táblához tartozó ListFragmentet jelent. ((És van egy hasonló, "űrlap" szerű csoport is táblánként.)) A ListFragment legtöbb része (Loader, Filter, kommunikáció az activityvel) azonos, de a táblára vonatkozó részek, egy-egy menüpont azért különbözik. Ezért gondoltam egy "közös" template szülő absztract osztályra.
    Az Activity csak a Fragmentek kezelését végzi, az ő szempontjából elég annyi, hogy ez egy Fragment, a részletek (leszármazások) nem érdekesek.
    Nos, ezért gondoltam arra, hogy a newInstance is közös lehetne - csak épp itt nem látom, hogy melyik al-osztályból kellene példányt készíteni.
    Amit olvastam, annak alapján a newInstance mindig az al-osztályba kerül, így én is ezt a megoldást fogom követni. Elfér ott az a három sor...

To SektorFlop:Örülök, ha működik! Az idő meg úgyis körbe-körbe visszajön - nekem is rengetegen/rengeteget segítettek! Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák