Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
Igen működik, mikor megtaláltam a hibát. megnéztem az onFocus-al is és úgy is frissíti a listát, nem azzal volt a baj, hogy az outFragment-em nem kapott értesülést róla. Az array adapteremet rontottam el egy csöppet.

És azt hiszem még nem köszöntem meg a segítséget, szóval nagyon szépen köszönöm . Megpróbálom valahogy viszonozni, a segítséget és a rám szánt időt.

-
WonderCSabo
félisten
El lehet fedni a statikus metódusokat, ergó csinálhatsz olyat A.newInstance() egy A példányt adjon vissza, B.newInstance() pedig egy B példányt, de ennek sok előnye nem lenne, azon kívül, hogy egységesen kezeled a neveket. Hogyha öröklődést, és ezekhez kapcsolódó fogalmakat, működéseket, szeretnél, akkor felejtsd el a statikus függvényeket. Az abstract factory valóban jó ötlet arra, hogy ha a legyártást akarod kiszervezni. Itt egy nagyon egyszerű példa van leírva, és Javában megvalósítva, ebből tutira érthető lesz. De akár a Factory method is használható erre a célra. Sőt, a Builder is, bár a példák között talán ez a legbonyolultabb.
Szerk.: Egyébként ez a kérdés inkább a java programozás topikba tartozik. Sőt még akár az általános Programozás topikba is lehetne, mivel a patternek bmilyen nyelven műkődhetnek, de mivel a Java implementáció is érdekes, a Java topik lenne a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Call of Duty: Black Ops 7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- RAID
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest