- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
Az a baj, hogy nem egészen látom ennek a rajzolásnak a működését, tehát eléggé sötétben tapogatózom és már kezdem elveszteni a fonalat, hogy mier is gondolsz pontosan.

Az UrlDrawable osztályban felüldefiniáltam a setBounds metódust, de nem tudom, hogy az osztály drawable változójával mit kezdjek a setBounds-on belül.
Annyit sejtek erről a setBounds-ról, hogy a 4 int paraméteréről, hogy az első kettő a kép bal felső sarkának x és y koordinátáit adja meg, a második kettő pedig a jobb alsó pont x és y koordinátáit.Alapvetően az UrlImageParser osztályban az onPostExecute-ban történik átméretezés, mert a result.getIntrinsicWidth() és a result.getIntrinsicHeight() kisebb számoakt adnak vissza, mint a kép eredeti mérete, csak nem eléggé kicsinyíti le.
Azt nem tudom, hogy mi alapján kicsinyít? Egy 1024x768-as képből 680-valamennyi széles képet csinált (magasság aránytartóan ehhez megfelelőnek 500 valamennyi), viszont a kijelzőm 600x800-as méretű, így a képből egy kis rész kilóg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- MCDODO T03 fejhallgató
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest