- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Egy RandomAccessFile objektumra lenne szükségem, több példányban. Vagyis: ugyanazt a file-t szeretném elérni, de különböző pontokon. A RandomAccessFile konstruktora vagy egy File vagy egy filenév paramétert kér. Eddig úgy oldottam meg, hogy ugyanahhoz a File-hoz több RAF-ot gyártottam le. Most viszont ezek az értékek nem állnak rendelkezésemre (vagyis külön kellene tárolnom őket), ezért örültem meg a clone-nak.
Semmi más módszert nem találtam arra, hogy a RAF objektumot megduplázzam - a belső adataihoz (értelemszerűen) nem férek hozzá. Függetlenül az én konkrét példámtól, ez más objektumokra is igaz.
Nincs véletlenül ötleted arra, milyen uton lehet/illik ezt megoldani? Vagy tároljam el mindig a file nevét, és akkor már tudok olyan osztályt bővíteni, ami implementálhatja a Clonable interface-t.
De ez nem tűnik túl szép megoldásnak. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPhone topik
- LG LCD és LED TV-k
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple MacBook
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Fűnyíró topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ez nem tűnik túl szép megoldásnak. Köszi!