- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
A linux topikban már próbálkozom, de lehet hogy itt van ehhez hozzáértő. Kb 2 de lehet hogy három hete próbálkozom egy android 14 firmware kibontással. Sajnos a super.img-ben lévő system, vendor stb partíciókat nem tudom sehogyan kibontani illetve úgy kibontani hogy azok tartalma ne nulla bájtos fájlokból álljon. Deflate csomagolás kellene de azzal sem sikerül semmire jutnom. Linuxon mountolva látszanak a fájlok de kimásolni nem lehet sehogyan.
ért itt ilyesmihez valaki? Már feladom, nem jutok tovább és már nnagyon meguntam. Talán van valami auto kicsomagoló elrejtve az fw-ben ami egyedi és így oldották meg? Más ilyen fájlokat simán kinyitok csak éppen ezt az egyet nem amire szükségem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs