Hirdetés
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
No, kipróbáltam az ötletedet, nem változott semmi.

(pedig utána még a minSdkVersion-t is is feltettem "15"-re)Ezután egy "régi" gyakorló programomat is ráküldtem a 4.0.3-ra, ami alig volt bonyolultabb a "Hello, World"-nél, az csont nélkül ment, targetSdkVersion nélkül is.

Ekkor kezdtem gyanakodni a Splash Screen-re, amivel indult a program, és tényleg ott volt a bibi !!! Amikor kiszedtem a Splash-t, akkor már nem akadt ki. Igaz ugyan hogy néhány mp-ig csak fekete képernyőt láttam, miközben inicializálódtak az adatok (sok adat, ezért csináltam a Splash-t), de aztán elindult rendesen, ezzel a hiba behatárolódott.
Kicsit kísérleteztem a targetSdkVersion-nel, kis stílusbeli (megjelenési) különbség volt bizonyos elemeknél a megszokotthoz képest (pl. a képernyő teteje, a scrollbar, a hardveres Beállítások gomb után megjelenő menü kinézete, rádió-gombok és textboxok kinézete, ilyenek), ha viszont kiszedem akkor pontosan úgy nézett ki mint addig, tehát kiszedtem.
Ezután a neten már gyorsan megtaláltam pl. ezt, ahol leírják hogy 4.0-tól kezdve a thread-ek kezelésében a stop() kerülendő. Tudni kell, hogy a Splash-ek külön thread-ben szoktak lenni, nálam is így van. Visszatettem a Splash Screen-t, a stop()-ot lecseréltem finish()-re, és megy, nem dob ki. Pici probléma még van vele, nevezetesen hogy a splash képernyő éppen csak felvillan, majd az adataim inicializálása alatt csak a fekete képernyőt látom a "rendes" képernyő megjelenéséig, de ezt majd valahogy megoldom. Minden bizonnyal összefüggésben van a 4.0 megváltozott thread-kezelésével, mert 2.x alatt az inicializálás során végig kint van a splash.Tehát a minSdkVersion maradt "7", a targetSdkVersion nincs beállítva (vagyis az is "7"), és tulajdonképpen megy rendesen.
Azért írtam le ilyen részletesen, hogy akinek ilyen problémája van, az esetleg tudjon ötletet meríteni belőle.

Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G4 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest