Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Néhány próbálkozás után tapasztalati úton megválaszoltam magamnak: JOIN táblák esetén:
- A lejérdezés (qurey) minden formája (tehát értelemszerűen ContentProvider, Loader stb-be épített is) EGYEDI oszlopnevet kíván (tehát helyes a TELJES nevet megadni "table.column" formában). Logikus, hiszen különben nem tudja különválasztani az azonos nevűeket.
- Most jön a csavar: A Cursor NEM fogadja el a TELJES nevet, hanem az oszlopot CSAK a rövid, táblán belüli oszlopnévvel azonosítja. Ez nem akadályozza meg, hogy pl. két "_id" oszlop legyen. Ilyenkor persze név alapján nem lehet lekérdezni.((Hát egy újabb órát vakargattam a fejem, mire rájöttem, hogyan tudom kiszedni a két _id-t
))
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Gumi és felni topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós kamerák
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- További aktív témák...
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
))