- Micro Four Thirds
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boom
kezdő
válasz
<Adamsky> #74392 üzenetére
A régebbi és mostani csúcs lg sw je teljesen rendben van, sokkal kevesebb szemét és felesleges dolog van benne mint egy samsung touchwiz ben pl.. Engem úgy se tudsz meggyőzni hogy aktív mindenes felhasználónak, több program egyszerre futtató usernek jó a 2gb, mert egyszerűen elfogy, ez tény. Nyilván az nem veszi észre aki egész nap csak facebookozik vagy játszik..
-
Boom
kezdő
válasz
cidalain #74376 üzenetére
Nincs vmi sok tapasztalatod akkor .. Én falra mászok mikor a 3 éves csúcs telefonomon lg g3 képtelenség egy gmail és egy chrome ot egymás mellett futtatni mert mire visszalepek ujra toltodik minden... Vagy chrome bol kilepve, google fotot megnyitva aztan vissza...annyit tud ma már egy 2gb os készülék hogy egy appot tudjon normalisan futtatni.. 100 200mb szabad mindig es 6.0 van rajta...
Remélem a m3 lite 8 3gb rammal nem fog ilyet csinálni..
-
Boom
kezdő
Na rendeltem végre, már meg hülyültem majdnem a sok tipus/ fajta nezelodesben...
-
Boom
kezdő
Lehet venni itthon huawei m3 lite 8" 4gb ram / 64gb rom tabletet? Ha igen dobjatok linket mert már annyi tipus van hogy megbolondulok lassan.
Cidalain: az lehet de jatszok 2 komolyabb játékkal, és szaggatna vele a sima m3...
Ezért venném az m3 lite ot amibe andreno 503 van.. Az nem zavarna hogy teljesitmenye joval kisebb mint kirin950 nek, ez is porgeti a rendszert, csak akkor mar a 4/64 est veszek.
-
Boom
kezdő
Melyik a legjobb/erősebb 7-8" tab a piacon most jelenleg? A huawei m3 8" teljesen jó lenne, de gyenge gpu van benne és kiesik ezért. Néztem a lenovo tab4 plus 8" abból csak 3gb/16gb vehető itthon 2 üzletből, de nekem a 4gb/64 es kellene az meg nincs...
-
Boom
kezdő
Hali. Huawei tabok között az m3 8.0 a legújabb/erősebb?
-
Boom
kezdő
Hi. Samsung galaxy tab s3 most a legjobb tab?
-
Boom
kezdő
Melyik a legerosebb tablet most? Power + kijelző?
-
Boom
kezdő
Hi. Az ipad pro 10.5 nek melyik androidos tablet van vele versenybe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vicces képek
- Micro Four Thirds
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest