- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BIOS frissítés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Látom nem ment át a lényeg.
Én nem meggyőzni akarlak, csupán arra akartam felhívni a figyelmet, hogy sajnos vannak gyártók, akik addig "optimalizálják" a szoftverüket, hogy a világ minden RAM-ja kevés lesz.
Ezért hoztam példának a saját telefonomat. Ha valaki most a kezembe adta volna így, 9-es Miui-val, akkor azt mondom, hogy tényleg semmire sem elég a 2 Gbyte RAM. Viszont mivel több mint 4 éve (!) meg van a cucc (nem vagyok az a konzumidióta, aki 4-6 havonta cserélgeti a telefonját) látom, tudom, hogy mit tudott ugyanez a HW 5-ös Miui-val és egy másik, jobban optimalizált rendszerrel.
Egyébként FYI: a Chrome-nál nem sok memória / tárhely zabálóbb böngésző van. -
cidalain
veterán
2 eve hasznalom az aktualis telomat. Egyszeruen olyan problema nincs amiket irsz. Minden porog szuperul, 2 ev utan is. Nem volt sose factory reset, semmi.
Persze a vilag osszes 2 gigas keszuleket nem hasznaltam meg, igy beismerem tenyleg lehet olyan, amelyik hulladek. Es nyilvan ami hulladek, azt nem is ajanlja senki. Amelyik meg jo, azt igen.Csak akkor tenyleg azt nem ertem, miert kertek tanacsot? Vegyetek azt amelyikben a legtobb a ram, azt csokolom.
Tabbol regebbi 1 gigas van. Ennel tenyleg akadnak mar memoria gondok, itt ervenyes az egyszerre 1 max 2 app futtatas. De nem ez volt most a tema.
(#74378) wing_hun
Felejtsd el a T1-est mar vagy 3 eves gep. Mar a T3 szeria van. Lenovobol is van tab4, igy a jo valasztas ezek kozul kerul ki
Lenovo tab4 8
Huawei Mediapad T3 8
Lenovo tab3 csak indokolt esetben nagyon olcson erdemes, mondjuk 35-ert ujonnan. Dragabban nem erdemes, mert 40 kornyeken mar kapni a tab4-est is, mert akorul van az akcios ara. -
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
mert nem nekem kell hanem apámnak és úgyse használná ki a drágábbat a lényeg akadás mentesen menjen rajta ezek fb és youtube és pár társasjáték
a másik pedig akármilyet veszek az aksija 1 évnél tovább nem fogja bírni szerintem mert hiába mondom neki ne tartsa mindig a töltőbe amikor nem használja o mindig töltőbe rakja hogy ha használni akarja teljesen fel legyen töltődve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mini PC
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- BIOS frissítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest