-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Látom nem ment át a lényeg.
Én nem meggyőzni akarlak, csupán arra akartam felhívni a figyelmet, hogy sajnos vannak gyártók, akik addig "optimalizálják" a szoftverüket, hogy a világ minden RAM-ja kevés lesz.
Ezért hoztam példának a saját telefonomat. Ha valaki most a kezembe adta volna így, 9-es Miui-val, akkor azt mondom, hogy tényleg semmire sem elég a 2 Gbyte RAM. Viszont mivel több mint 4 éve (!) meg van a cucc (nem vagyok az a konzumidióta, aki 4-6 havonta cserélgeti a telefonját) látom, tudom, hogy mit tudott ugyanez a HW 5-ös Miui-val és egy másik, jobban optimalizált rendszerrel.
Egyébként FYI: a Chrome-nál nem sok memória / tárhely zabálóbb böngésző van. -
cidalain
veterán
2 eve hasznalom az aktualis telomat. Egyszeruen olyan problema nincs amiket irsz. Minden porog szuperul, 2 ev utan is. Nem volt sose factory reset, semmi.
Persze a vilag osszes 2 gigas keszuleket nem hasznaltam meg, igy beismerem tenyleg lehet olyan, amelyik hulladek. Es nyilvan ami hulladek, azt nem is ajanlja senki. Amelyik meg jo, azt igen.Csak akkor tenyleg azt nem ertem, miert kertek tanacsot? Vegyetek azt amelyikben a legtobb a ram, azt csokolom.
Tabbol regebbi 1 gigas van. Ennel tenyleg akadnak mar memoria gondok, itt ervenyes az egyszerre 1 max 2 app futtatas. De nem ez volt most a tema.
(#74378) wing_hun
Felejtsd el a T1-est mar vagy 3 eves gep. Mar a T3 szeria van. Lenovobol is van tab4, igy a jo valasztas ezek kozul kerul ki
Lenovo tab4 8
Huawei Mediapad T3 8
Lenovo tab3 csak indokolt esetben nagyon olcson erdemes, mondjuk 35-ert ujonnan. Dragabban nem erdemes, mert 40 kornyeken mar kapni a tab4-est is, mert akorul van az akcios ara. -
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
mert nem nekem kell hanem apámnak és úgyse használná ki a drágábbat a lényeg akadás mentesen menjen rajta ezek fb és youtube és pár társasjáték
a másik pedig akármilyet veszek az aksija 1 évnél tovább nem fogja bírni szerintem mert hiába mondom neki ne tartsa mindig a töltőbe amikor nem használja o mindig töltőbe rakja hogy ha használni akarja teljesen fel legyen töltődve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Apple Ipad 10.generáció
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Oneplus Nord 5G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged