- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi hangfal építés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergovass_
csendes tag
Elnézést, 'Samsung Galaxy Tab S6 Lite P615 tablet, Exynos 9611 Octa-Core processzorral, 10.4" TFT, 4GB RAM, 64GB, 8 MP, Wi-Fi + 4G/LTE, Android 10.0'. Egy ilyet akartam linkelni, csak az értetlenségem miatt. Oké, ehhez jár S-pen is, de nekem akkor is furcsa, hogy hardveresen közel azonosak, mégis sokkal drágább a Samsung. Mert teszteket olvasgatva ez a Samsung sem hibatlan, és a fentebb linkelt tabletekhez képest dupla a szorzó árban. Hol néztem el a dolgot?
-
gergovass_
csendes tag
válasz
cidalain #84015 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Ezeken kívül más alternatíva esetleg a hazai piacrol? [link] Ha csak a hardveres részét nézem, akkor a feljebb linkelt tabletek a Samsung szintjén mozognak. Nyilván a garancia, frissítések megdobják az árat, de ennyit számítana? Vagy elnéztem valamit és sokkal jobb hardver és szoftver szinten a Samsung pl? Elnézést a sok kérdésért, de a hazai és a külföldi felhozatalt böngészve azt látom, hogy itthon nem igazán van arany közép.
-
gergovass_
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet vásárolnék és ehhez kérnék némi segítséget. Olvasgattam a fórumot, és azt látom, hogy nincs túl nagy választék ezen a fronton.
-10", új készülék, külföldi beszerzés nem probléma, filmezésre, böngészésre lenne használva, max. 70 ezer ft-ot szánnék rá.
Nézegettem néhányat ( [link] [link] [link] ). Ezek közül esetleg valamelyik megéri-e az árát?Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Windows 11
- Kuponkunyeráló
- Milyen széket vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Honor Magic6 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest