Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottorei
tag
válasz
gergovass_ #84024 üzenetére
irreális árak vannak most meg főleg, én várok kicsit
-
cidalain
veterán
válasz
gergovass_ #84024 üzenetére
Az azért 1 kategóriával jobb. Samunál főleg az S szériánál a 2 év hazai gari mellett kapsz 3 év szoftvertámogatást elég gyakori biztonsági és bugfix csomagokkal, minimum egy android főverzió frissítést. A kínaiaknál semmi ilyen. Se biztonsági frissítés, se bugfix.
Samu A szériát mondanám itthonról, ami árban közelebb van az említett kínai vasakhoz, de azért a 70-es áron felül van. És nyers teljesítményben a hardver ugyan kisebb, de várhatóan a szoftver sokkal stabilabb, mint a kínaiaktól (emiatt összességében akár fluidabbnak is tűnhet a Samu) - most azért írok ennyi feltételes módot, mert konkrétan ezek közül egyik kínai gép sem volt a kezemben.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
gergovass_ #84021 üzenetére
Nem jó a linked.
-
cidalain
veterán
válasz
gergovass_ #84014 üzenetére
Alapvetően mindegyik megéri az árát.
Nekem a Snapdragon 660 soc miatt az X Neo tetszik, ugyanakkor az a legdrágább, abban csak 4 GB ram van, így a legkevésbé jó a három közül ár-érték arányban. Ugyanakkor ha kupon van rá, akkor 60 körül már jónak mondanám.
A másik kettő kb egyforma gép, van amiben az egyik jobb kicsit, van amiben a másik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest